Survivor: Αυτή αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο (13/6) - Έξι έμειναν στον Άγιο Δομίνικο

Survivor - Αποχώρηση: Άκομα μία αποχώρηση είδαμε στο αποψινό επεισόδιο (Κυριακή 13/6) του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Survivor: Αυτή αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο (13/6) - Έξι έμειναν στον Άγιο Δομίνικο

Το Survivor έχει αλλάξει αρκετά από την ημέρα που έγινε ατομικό, με τους παίκτες πλέον να παλεύουν για τις ασυλίες έτσι ώστε να καταφέρουν να παραμείνουν όσο γίνεται περισσότερο στο παιχνίδι και να φτάσουν ακόμα πιο κοντά στον τελικό και το μεγάλο έπαθλο.

Στον Άγιο Δομίνικο τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, καθώς έχουν σχηματιστεί δυο «κλίκες». Η μια είναι αυτή των Amigos, και η άλλη είναι αυτή της οικογένειας που μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου έμεινε με μόνο δυο μέλη. Τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη.

Οι δυο τους στα πρώτα επεισόδια της προηγούμενης εβδομάδας κατάφεραν να «πετσοκόψουν» τους Amigos και να πάρουν ισάριθμες ασυλίες, ενώ την 3η ασυλία κέρδισε ο Ηλίας Μπόγδανος κι έτσι υπέδειξε ως υποψήφια τη Μαριαλένα. Αυτή προστέθηκε στις Ελένη Χαμπέρη και Καρολίνα Καλύβα, που ήδη είχαν υποδειχθεί τις προηγούμενες ημέρες.



Η μάχη για την παραμονή στο Survivor ήταν αρκετά αμφίρροπη σύμφωνα με πληροφορίες και έγιναν αρκετές ανατροπές κατά διάρκεια της ψηφοφορίας.

Στο επεισόδιο της Κυριακής, είδαμε και πάλι τον Κόρο να ψαρεύει για όλη την παραλία και να βάζει στο… σημάδι τους αστακούς του εξωτικού νησιού.



Ο παίκτης του ελληνικού Survivor, πάντως, αποδεικνύεται και περιζήτητος… γαμπρός αφού σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά έχει προχωρήσει στο φλερτ μιας παίκτριας από το τουρκικό παιχνίδι, με το θέμα να παίρνει διαστάσεις στη γειτονική χώρα αλλά και στα social media…

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved