Euro 2020: Όσα πρέπει να γνωρίζετε στο Infographic του Newsbomb.gr - Το πρόγραμμα και τα ρόστερ

Euro 2020: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου που θα ξακινήσει στις 11 Ιουνίου και θα διαρκέσει για ένα μήνα έτσι ώστε να αναδειχθεί ο νέος πρωταθλητής Ευρώπης. Δείτε όλα τα δεδομένα στο Infographic του Newsbomb.gr.

Euro 2020: Όσα πρέπει να γνωρίζετε στο Infographic του Newsbomb.gr - Το πρόγραμμα και τα ρόστερ

Ένα 24ωρο μας χωρίζει από τη σέντρα στο Euro 2020. Το πρώτο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, και 16ο της ιστορίας, που θα διεξαχθεί εν μέσω πανδημίας. Ο κορονοϊός ήταν και η αιτία που η διοργάνωση μετατέθηκε κατά ένα χρόνο και διεξάγεται το καλοκαίρι του 2021, με την UEFA ωστόσο να διατηρεί την πρωτότυπη ονομασία για το τουρνουά, για εμπορικούς και ιστορικούς λόγους.

Το φετινό Euro θα έχει ένα διαφορετικό φορμάτ διεξαγωγής, για να τιμηθούν τα 60 χρόνια από το πρώτο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην ιστορία, καθώς δεν έχει αναλάβει μια χώρα τη διοργάνωσή του. Αντίθετα, θα διεξαχθεί σε 11 διαφορετικές πόλεις της Ευρώπης, με την ελπίδα να καταφέρουν οι φίλαθλοι παρά τα ζητήματα που δημιουργεί η πανδημία, να δώσουν το «παρών» και να φέρουν ένα ξεχωριστό «χρώμα» στη διάρκεια των αναμετρήσεων.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved