Survivor: Ξανά στο Miami οι νικητές – Ποιοι είδαν τους Bucks και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Survivor: Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν το βράδυ της Κυριακής (30/5) ένα συναρπαστικό, γεμάτο απρόοπτα και αλλαγές επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στους παίκτες την διαδικασία του αγωνίσματος και το τεράστιο έπαθλο που περίμενε τους νικητές.

Survivor: Ξανά στο Miami οι νικητές – Ποιοι είδαν τους Bucks και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Μπλε και Κόκκινοι, παρέμειναν ως έχουν, ωστόσο, ο κάθε παίκτης αγωνίστηκε ατομικά και όχι ομαδικά αφού το τεράστιο έπαθλο που προσέφερε ο Ατζούν στους Έλληνες Survivors ήταν πραγματικά μοναδικό.

Κάθε παίκτης από τους εναπομείναντες αγωνίστηκε ατομικά -και όχι για την ομάδα του- για να διεκδικήσει το έπαθλο με... «guest star», τον σούπερ σταρ του NBA Γιάννη Αντετονκούμπο!



Στον στίβο μάχης, τα αγόρια αγωνίστηκαν ενάντια στα αγόρια και το αντίστοιχο έγινε ανάμεσα στα κορίτσια.

Τα αγώνισμα θα έχει δύο νικητές, μια γυναίκα και έναν άντρα, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν δύο συμπαίκτες τους για να πάρουν μαζί. Σε περίπτωση νίκης του Ηλία Μπόγδανου, εκείνος θα επέλεγε δύο άτομα και το έπαθλό του θα ήταν μια μέρα στο σπίτι του Ατζούν Ιλιτζαλί.

Μετά από αλλεπάλληλες αναμετρήσεις, στον τελικό έφτασαν η Ελένη Χαμπέρη και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη από την πλευρά των γυναικών. Για τα αγόρια, στον τελικό βρέθηκαν ο Ηλίας και ο Σάκη.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved