Νέα Σμύρνη - 22χρονος «σάτυρος»: «Δεν είπα ποτέ ότι έχω βίτσιο με τις ωραίες κοπέλες»

Αόριστες δικαιολογίες για το περιστατικό της Νέας Σμύρνης και πλήρη άρνηση της απόπειρας βιασμού περιλαμβάνει του πόμνημα του 22χρονου επιδειξία.

Νέα Σμύρνη - 22χρονος «σάτυρος»: «Δεν είπα ποτέ ότι έχω βίτσιο με τις ωραίες κοπέλες»

Τρελές προσπαθεί να βγάλει ο επιδειξίας της Νέας Σμύρνης τις γυναίκες που τον αναγνώρισαν ως αυτόν που τις παρενόχλησε επιδεικνύοντας το μόριό του, αλλά και την 22χρονη που τον καταγγέλλει για απόπειρα βιασμού εις βάρος της τον Αύγουστο του 2020.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, στο υπόμνημα που κατέθεσε στους αστυνομικούς, μετά την κλήση του εισαγγελέα για να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος τέλεσης της κακουργηματικής αυτής πράξης, ο νεαρός επιχειρεί να κάνει το άσπρο μαύρο, υποστηρίζοντας ότι ο δράστης που εμφανίζεται σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας έχει μεγαλύτερο κεφάλι από αυτόν.

Αναφερόμενος, δε, στις υπόλοιπες πλημμεληματικές πράξεις που του αποδίδονται, για τις οποίες θα δικαστεί στις 8 Ιουλίου από το Μονομελές Αυτόφωρο, τις αρνείται όλες, πλην της τελευταίας στη Νέα Σμύρνη, προφανώς διότι το βίντεο που κατέγραψε όλες τις κινήσεις του αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved