Survivor: Πλάνταξε στο κλάμα η Μαριαλένα για τον Σάκη – Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος

Survivor: Χαμός στο συμβούλιο του νησιού

Survivor: Πλάνταξε στο κλάμα η Μαριαλένα για τον Σάκη – Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος

Νέοι κανόνες του Survivor και η απόφαση του Γιώργου Ασημακόπουλου στο συμβούλιο του νησιού, έφεραν εντάσεις και κλάματα.

Για εκείνους που ίσως να έχουν μπερδευτεί ας ξεκαθαρίσουμε λίγο τους νέους κανόνες σε ό,τι έχει να κάνει τα ατομικά αγωνίσματα.

Οι άντρες αγωνίζονται μεταξύ τους έχοντας τρεις «ζωές» ο καθένας όπως και οι γυναίκες. Ο παίκτης και η παίκτρια που θα μείνουν στο τέλος παίζουν μεταξύ τους σε ένα δίκαιο αγώνισμα και ο νικητής είναι ο κάτοχος της ασυλίας.

Στο συμβούλιο οι παίκτες ψηφίζουν υποψήφιο προς αποχώρηση και στο τέλος ο κάτοχος της ατομικής ασυλίας δίνει ακόμα έναν παίκτη. Αυτό είδαμε να συμβαίνει χθες (17/5) και θα συμβεί και σήμερα.

Αν οι παίκτες που είναι υποψήφιοι, κερδίσουν τη δεύτερη ατομική ασυλία, τότε έχουν την επιλογή να πουν ποιον παίκτη θέλουν δίπλα τους στον… τάκο.



Μία πρώτη «γεύση» από όλα αυτά πήραμε τη Δευτέρα. Γιώργος Ασημακόπουλος και Καρολίνα έφτασαν μέχρι τέλους, με τον πρώτο να κερδίζει το κολιέ.

Στο συμβούλιο ο Τριαντάφυλλος βγήκε με 8 ψήφους πρώτος υποψήφιος, ενώ ο Ασημακόπουλος έδωσε για δεύτερο υποψήφιο τον Σάκη Κατσούλη.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved