Γλυκά Νερά: Τα αναπάντητα ερωτήματα της δολοφονίας - Την σκότωσαν γιατί τους είδε;

Το πρωτοφανές για τα δεδομένα της Ελλάδας ειδεχθές έγκλημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στα Γλυκά Νερά έχει σοκάρει την κοινωνία, με την ΕΛ.ΑΣ. να διεξάγει ενδελεχείς έρευνες προκειμένου να βρει τα στοιχεία που θα οδηγήσει στη σύλληψη των κακοποιών που σκότωσαν μία 20χρονη μητέρα δίπλα στο 11 μηνών μωράκι της.

Γλυκά Νερά: Τα αναπάντητα ερωτήματα της δολοφονίας - Την σκότωσαν γιατί τους είδε;

Η 20χρονη Κάρολαϊν που βρήκε ασφυκτικό θάνατο στα χέρια των κακοποιών που τη βασάνισαν με γυμνά χέρια θα κηδευτεί στην Αλόννησο το μεσημέρι της Παρασκευής (14/05).

Οι τρεις αδίστακτοι ληστές, που έχουν επικηρυχθεί για 300.000 ευρώ, εισέβαλαν στη μονοκατοικία, όπου ζούσε το ζευγάρι με το 11 μηνών μωρό τους, και αφού ακινητοποίησαν τον άνδρα, βασάνισαν μέχρι θανάτου τη νεαρή γυναίκα. Στη συνέχεια άρπαξαν 15.000 ευρώ μετρητά που είχε η οικογένεια κρυμμένα σε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι στο σαλόνι του σπιτιού, καθώς και κοσμήματα αντίστοιχης αξίας και τράπηκαν σε φυγή. Από τη μανία τους δεν γλύτωσε ούτε το σκυλί της οικογένειας το οποίο σκότωσαν και κρέμασαν στην εσωτερική σκάλα του σπιτιού.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved