Survivor: Ζήτησε να φύγει ο Τριαντάφυλλος - Νέα κόντρα με Κόρο

Survivor: Η οικειοθελής αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή ξάφνιασε τους παίκτες των δυο ομάδων και ήταν το θέμα συζήτησης στο επεισόδιο της Τετάρτης - Τι συνέβη με τον Τριαντάφυλλο και ζήτησε να αποχωρήσει

Survivor: Ζήτησε να φύγει ο Τριαντάφυλλος - Νέα κόντρα με Κόρο

Το «φάντασμα» του Τζέιμς Καφετζή πλανάται στον Άγιο Δομίνικο. Η οικειοθελής αποχώρηση του «πρίγκιπα» από το Survivor ξάφνιασε τους παίκτες των δυο ομάδων και ήταν το θέμα συζήτησης στο επεισόδιο της Τετάρτης (12/5).

Ο Ηλίας Μπόγδανος χάρηκε που δεν έφυγε ο φίλος του Γιώργος Κόρομι, ωστόσο, οι υπόλοιποι έδειξαν σοκαρισμένοι από την απόφαση του «πρίγκιπα». Το βράδυ μετά το συμβούλιο το βασικό θέμα συζήτησης ήταν το «αντίο» ενός εκ των φαβορί για να φτάσει στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης κάτι που έχει στεναχωρήσει τον κολλητό του, Νίκο Μπάρτζη.



Οι εναπομείναντες Survivors συνέχισαν το πρωί να σχολιάζουν τα όσα προηγήθηκαν στο βραδινό συμβούλιο της Τρίτης, κάνοντας εκτιμήσεις για το εάν θα μπορέσει να το ξεπεράσει ο κολλητός του. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξαν αρκετοί παίκτες θα επιχειρήσουν να πλησιάσουν τον αγρότη για να του φτιάξουν την ψυχολογία.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved