Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Στραγγάλισαν με μαξιλάρι την 20χρονη - Σοκάρει ο σύζυγός της

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η φρικτή δολοφονία μιας 20χρονης γυναίκας που εντοπίστηκε νεκρή από την αστυνομία δίπλα στο 11 μηνών βρέφος της. Την ίδια στιγμή, δεμένος σε καρέκλα εντοπίστηκε ο 32χρονος σύζυγός της, ο οποίος πάλεψε για να ειδοποιήσει τις αρχές.

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Στραγγάλισαν με μαξιλάρι την 20χρονη - Σοκάρει ο σύζυγός της

Ρεπορτάζ: Ευδοκία Μύτιλη

Αδίστακτη συμμορία ληστών βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία 20χρονης μητέρας μέσα σε τριώροφο σπίτι στα Γλυκά Νερά, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών της Ασφάλειας.

Η αγριότητα που επέδειξαν κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι οι δράστες είναι άτομα σεσημασμένα, τα στοιχεία των οποίων ενδεχομένως υπάρχουν στις βάσεις δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ. με αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Δείτε εικόνες από το σημείο της άγριας δολοφονίας στη gallery του Newsbomb.gr:

Αυτός είναι ο λόγος που οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών σαρώνουν τον τόπο του εγκλήματος για να εντοπίσουν δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό που θα μπορούσε να οδηγήσει στην ταυτοποίηση των δραστών.



Η 20χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή, με τους ληστές να της προκαλούν θάνατο διά ασφυξίας (σύμφωνα τουλάχιστον με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας). Δίπλα στην άτυχη γυναίκα βρισκόταν δεμένος χειροπόδαρα ο 32χρονος σύζυγός της, ο οποίος εργάζεται στην Πολιτική Αεροπορία.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved