Survivor Spoiler 11/5: Αυτοί κερδίζουν τη δεύτερη ασυλία σήμερα – Ποιοι είναι υποψήφιοι

Survivor Spoiler 11/5: Ακόμα ένα ντέρμπι θα βγάλει η κάλπη του ριάλιτι επιβίωσης

Survivor Spoiler 11/5: Αυτοί κερδίζουν τη δεύτερη ασυλία σήμερα – Ποιοι είναι υποψήφιοι

Οι κόκκινοι κατάφεραν χθες (10/5) να κερδίσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και τρίτη συνεχόμενη, με τους μπλε να πηγαίνουν στο συμβούλιο του νησιού. Εκεί ο Κόρο με μία παραπάνω ψήφο από τον Τζέιμς, βγήκε υποψήφιος για πρώτη φορά στο Survivor, ενώ νωρίτερα ο Νίκος Μπάρτζης είχε κερδίσει -για άλλη μια φορά- την ατομική ασυλία.

Γενικά στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε πολλές κόντρες και εντάσεις ανάμεσα στους δύο παίκτες των ομάδων. Αιτία ήταν οι πανηγυρισμοί μετά τη λήξη των αγωνισμάτων, ενώ και η Μαριαλένα τα έβαλε με τον Σάκη και τον Τριαντάφυλλο για τον ίδιο λόγο.



Όπως έχουμε αναφέρει, όσο περνάει ο καιρός και το ριάλιτι επιβίωσης κοντεύει στο να γίνει ατομικό, οι σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν και σίγουρα θα «γεννηθούν» νέες κόντρες, ακόμα ανάμεσα και σε φίλους.

Ποιος κερδίζει τη δεύτερη ασυλία σήμερα

Ας πάμε στα φρέσκα… κουλούρια και το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Οι κόκκινοι χθες έκαναν μία φοβερή ανατροπή (από 7-2 κέρδισαν 10-9) και έτσι σίγουρα έχουν τη ψυχολογία με το μέρος τους.

Από την άλλη οι μπλε έχουν δείξει πως δεν «μασάνε» σε τέτοια και πως βρίσκουν πάντα άμεσα «απαντήσεις». Αυτές όμως δεν θα έρθουν σήμερα!

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved