Νέα Σμύρνη: Σοκάρουν οι καταγγελίες για τον 22χρονο σάτυρο - Δικάζεται τη Δευτέρα, η πιθανή ποινή

Νέα Σμύρνη: Ο 22χρονος που έχει συλληφθεί για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, θα δικαστεί τη Δευτέρα. Ποιες είναι οι ποινές που αντιμετωπίζει. Τι λένε οι νέες καταγγελίες σε βάρος του. Ξέσπασε η οικογένειά του.

Νέα Σμύρνη: Σοκάρουν οι καταγγελίες για τον 22χρονο σάτυρο - Δικάζεται τη Δευτέρα, η πιθανή ποινή

Στα κρατητήρια ως και τη Δευτέρα (10.05), όταν και θα παραστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας θα παραμείνει ο 22χρονος σάτυρος από τη Νέα Σμύρνη. Ο νεαρός κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, καθώς πέρα από το τελευταίο περιστατικό που τον οδήγησε στα χέρια των αρχών έχει προβεί και στο παρελθόν σε ανάλογες πράξεις και υπήρξαν κι άλλες γυναίκες που τον κατήγγειλαν.

Μέχρι στιγμής πέντε είναι οι γυναίκες που έχουν αναγνωρίσει τον σάτυρο ως πρωταγωνιστή σε περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης. Όταν τον προσήγαγαν, ο 22χρονος κρατούσε το στόμα του κλειστό και αρνιόταν οποιαδήποτε εμπλοκή. Μόλις, ωστόσο, οι αρμόδιοι αξιωματικοί του είπαν ότι έχουν ταυτοποιηθεί τα αποτυπώματά του, τότε μόνο έσκυψε το κεφάλι και παραδέχτηκε τις πράξεις του.



Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved