Δολοφονία Ζάκυνθος: 28 σφαίρες και χαριστική βολή στο μέτωπο – Έφυγαν με φουσκωτό οι δράστες;

Συνολικά 28 σφαίρες έριξε ο ένοπλος που δολοφόνησε με Καλάσνικοφ, μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Ζακύνθου, τον 53χρονο επιχειρηματία Ν.Κ., ο οποίος είχε σωθεί από θαύμα το καλοκαίρι του 2020 όταν και πάλι είχε γίνει στόχος δολοφονικής ενέδρας.

Δολοφονία Ζάκυνθος: 28 σφαίρες και χαριστική βολή στο μέτωπο – Έφυγαν με φουσκωτό οι δράστες;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο άντρας με το Καλάσνικοφ έριξε χαριστική βολή στο μέτωπο. Τα πυρά βρήκαν τον 53χρονο σε όλο του το σώμα.

Οι ίδιες ασφαλείς πηγές ενημέρωσης προσθέτουν ότι το θύμα κυκλοφορούσε με θωρακισμένο αυτοκίνητο και με συνοδεία ασφαλείας. Ο 53χρονος φοβόταν για τη ζωή του και λάμβανε αυξημένα μέτρα αυτοπροστασίας, ενώ είχε εκφράσει την εκτίμηση ότι θα γίνει στόχος δολοφονικής επίθεσης.

Την ώρα της επίθεσης στο θωρακισμένο όχημα βρισκόταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνοδός ασφαλείας - οδηγός του 53χρονου, ο οποίος στη θέα του δράστη με το Καλάσνικοφ δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Ο ένοπλος κατέβηκε από το αυτοκίνητο, έριξε μία προειδοποιητική βολή στο παρμπρίζ του θωρακισμένου αυτοκινήτου του 53χρονου, όπου βρισκόταν ο οδηγός, και στη συνέχεια γάζωσε τον 53χρονο που βρισκόταν μέσα σε τεχνικό γραφείο σε προγραμματισμένο ραντεβού. Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει μαρτυρίες που αναφέρουν ότι ο ένοπλος, πριν φύγει από το σημείο της επίθεσης, πυροβόλησε το θύμα στο μέτωπο.

Συνολικά 28 σφαίρες έριξε ο ένοπλος που δολοφόνησε με Καλάσνικοφ, μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Ζακύνθου, τον 53χρονο επιχειρηματίαimerazante.gr

Πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε καμένο έξι χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Ζακύνθου. Στο εσωτερικό του βρέθηκε το Καλάσνικοφ. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες είχαν στο σημείο όπου έκαψαν το αυτοκίνητο όχημα διαφυγής, με το οποίο πιθανότατα κατευθύνθηκαν σε φουσκωτό σκάφος που είχαν αγκυροβολήσει σε κάποια παραλία στο νότιο κομμάτι της Ζακύνθου.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved