Survivor: Αυτός αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο (5/5) - «Παγωμάρα» και δάκρυα στην παραλία

Survivor αποχώρηση: Την πρώτη αποχώρηση μετά το Πάσχα παρακολουθήσαμε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor - Ποια ομάδα έχασε παίκτη και ποια κέρδισε στο έπαθλο επικοινωνίας.

Survivor: Αυτός αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο (5/5) - «Παγωμάρα» και δάκρυα στην παραλία

Μετά από δυο συνεχόμενες νίκες της κόκκινης ομάδας στα αγωνίσματα ασυλίας αυτής της εβδομάδας στο Survivor, η μπλε ομάδα έγινε... άνω-κάτω.

Αφορμή ήταν η ψηφοφορία στο Συμβούλιο του Νησιού και το γεγονός ότι ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης έχουν διαχωρίσει τη θέση τους και έχουν απομονωθεί από όλους τους υπόλοιπους.

Σύμφωνα με τους δυο παίκτες, δέχονται επιθέσεις από τους άλλους ενώ η αντίθετη πλευρά υποστηρίζει πως αμφότεροι ενδιαφέρονται μόνο για τη δυάδα τους και για τον εαυτό τους!

Μέσα σε κλίμα έντασης, με διαρκείς συγκρούσεις και εντάσεις, η μπλε ομάδα ανέδειξε εν τέλει υποψήφιους προς αποχώρηση τους Τζέιμς Καφετζή, Νίκο Μπάρτζη και Παύλο Γαλακτερό.

Ένας από τους τρεις παίκτες αποχώρησε από το παιχνίδι και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες οι δυο που παρέμειναν έχουν σημειώσει ρεκόρ θετικών ψήφων στο φετινό Survivor.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved