Διαζύγιο Μπιλ Γκέιτς: Ιδιωτικά νησιά, βίλες και σπάνια έργα Τέχνης - Τι έχει να «χωρίσει» το ζεύγος

Μετά από 27 χρόνια γάμου, ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν, καθώς δεν μπορούν να «εξελιχθούν» πλέον ως ζευγάρι. Το επόμενο βήμα στο πολύκροτο διαζύγιο είναι το πώς θα χωρίσουν την αμύθητη περιουσία τους που σύμφωνα με εκτιμήσεις αγγίζει τα 145 δισεκατομμύρια δολάρια. Το ζευγάρι είναι μεταξύ των μεγαλύτερων γαιοκτημόνων στις ΗΠΑ, κατέχει ακίνητα, έργα τέχνης, ιδιωτικά τζετ και μετοχές σε πολλές εταιρείες.

Διαζύγιο Μπιλ Γκέιτς: Ιδιωτικά νησιά, βίλες και σπάνια έργα Τέχνης - Τι έχει να «χωρίσει» το ζεύγος

«Μετά από πολλή σκέψη και πολλή δουλειά στη σχέση μας, λάβαμε την απόφαση να τερματίσουμε τον γάμο μας», δήλωσαν σε κοινή τους ανάρτηση στο Twitter, ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς.

Ο 65χρονος Γκέιτς που αποχώρησε πέρυσι από το Δ.Σ. της Microsoft για να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στο μη κερδοσκοπικό Ίδρυμα "Bill and Melinda Gates Foundation", είναι ο τέταρτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, σύμφωνα με το Bloomberg. Η περιουσία του σύμφωνα με τον ομώνυμο δείκτη δισεκατομμυριούχων (Bloomberg Billionaires Index) ξεπερνάει τα 145 δισεκατομμύρια δολάρια, ποσό που αγγίζει τα 134 δισεκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με την Wealth-X.



Οι οικονομικές λεπτομέρειες του διαζυγίου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, το μόνο που ανακοινώθηκε ωστόσο είναι το ζευγάρι δεν είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο και θα επιχειρήσει όπως όλα δείχνουν να μοιράσει την τεράστια περιουσία του, με εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Η «μοιρασιά» ξεκίνησε την επομένη κιόλας της ανακοίνωσης του διαζυγίου


Ο Γκέιτς κατέχει περίπου το 1,37% της Microsoft που αξίζει πάνω από 26 δισεκατομμύρια δολάρια, όπως μετέδωσε το CNBC. Αν και ο κολοσσός της Microsoft τον βοήθησε ουσιαστικά να χτίσει την αυτοκρατορία του, σήμερα αντιστοιχεί μόνο στο 19,6% του συνολικού του πλούτου. Μεγάλο μέρος της περιουσίας του συνδέεται με το φιλανθρωπικό ίδρυμα που φέρει το όνομα του ζεύγους.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved