Σάββας Πούμπουρας: Η απάντησή του μετά το σάλο για τη «δωρεάν εργασία»

Με νέο βίντεο έδωσε ο Σάββας Πούμπουρας απαντήσεις για το σάλο που προκλήθηκε από τις αναφορές του στην «δωρεάν εργασία»

Σάββας Πούμπουρας: Η απάντησή του μετά το σάλο για τη «δωρεάν εργασία»

Βίντεο στο οποίο δίνει απαντήσεις μετά τον σάλο που προκλήθηκε από δήλωσή του σχετικά με τη «δωρεάν εργασία» ανήρτησε ο Σάββας Πούμπουρας.

Όλα ξεκίνησαν όταν στις 17 Απριλίου ο Σάββας Πούμπουρας είχε κάνει ανάρτηση στο Instagram στην οποία μιλούσε για τα εργασιακά.

«Τι είναι προτιμότερο; Να κάθεσαι σπίτι και να τα περιμένεις ουρανοκατέβατα, τα λεφτά ή την προσφορά για εργασία ή αφού δεν κάνεις τίποτα που δεν κάνεις να πηγαίνεις να δουλεύεις κάπου και ας μην παίρνεις μία;» είχε πει τότε, μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής προκαλώντας μεγάλες αντιδράσεις.

Στο νέο του βίντεο ο Σάββας Πούμπουρας υποστηρίζει ότι «σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να γενικεύσω η να ταυτιστώ με καταστάσεις σχετικά με εργασία χωρίς πληρωμή».

«Μην ξεχνάτε ότι όλοι μας είμαστε άνθρωποι. άθελα μας μπορούμε να κάνουμε λάθη» καταλήγει στο νέο βίντεο ο Σάββας Πούμπουρας.

Το πρώτο βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

«Να σας πω, λοιπόν, ότι ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να πιάσουν δουλειά. Κάποιος που είναι τρομακτικά απελπισμένος και δεν έχει δουλειά για τους τελευταίους 4,5,6,7,8,10 μήνες, αυτός ο φίλος που έχει τόσο καιρό άνεργος δεν είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να βρει εργασία. Τα πάντα.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved