Αποκάλυψη Newsbomb.gr - Φουρθιώτης σε αρχηγό ΕΛΑΣ: «Θέλω 24ωρη συνοδεία εντός 1 ώρας»

Επιστολή στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. είχε αποστείλει ο Μένιος Φουρθιώτης στις 25 Απριλίου 2021, δύο μόλις ημέρες πριν τη σύλληψή του από τους αστυνομικούς της Δίωξης Εκβιαστών για ηθική αυτουργία στις επιθέσεις με στόχο το σπίτι του στον Διόνυσο.

Αποκάλυψη Newsbomb.gr - Φουρθιώτης σε αρχηγό ΕΛΑΣ: «Θέλω 24ωρη συνοδεία εντός 1 ώρας»

Ο γνωστός παρουσιαστής ζητούσε από τον αρχηγό της Αστυνομίας να του χορηγηθεί προσωπική συνοδευτική συνοδεία και μάλιστα «εντός μίας ώρας».

Όπως αποκαλύπτεται από μέρος της δικογραφίας που φέρνει στο φως το Newsbomb.gr, ο Μένιος Φουρθιώτης αναφέρει προς τον αρχηγό: «Ζητώ άμεσα εντός μίας ώρας την προσωπική συνοδευτική συνοδεία μου επί βάσεως 7 ημέρες την εβδομάδα, καθώς και τη φρούρηση επί 24ωρου βάσεως 7 ημέρες την εβδομάδα της οικίας μου».

Ο παρουσιαστής γράφει στην «αίτηση-καταγγελία» ότι κινδυνεύει ύστερα από σειρά επιθέσεων που έχει δεχτεί. Επικαλείται μάλιστα την επίθεση της 22ης Απριλίου 2021, που αναφέρεται στη σε βάρος του δικογραφία. Στη συνέχεια, παραθέτει σειρά επιθέσεων:

«Μετά από επίθεση με χρήση όπλου μέσα στον τηλεοπτικό σταθμό και η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό μου από τα χτυπήματα των δραστών, οι οποίοι σας είναι γνωστοί καθώς υπάρχει ήδη εκδοθείσα αμετάκλητη δικαστική απόφαση περί αυτού».

Σε άλλο σημείο της δικογραφίας παρατίθεται κατάθεση του Φουρθιώτη για τους πυροβολισμούς στο σπίτι του, με τον παρουσιαστή να αναφέρει ότι κινδυνεύει από αστυνομικούς:

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved