Συνταγή για Νιόκι γλυκοπατάτας με σκόρδο από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Θαλασσινά & Ψάρια
Συστατικά
- 2 γλυκοπατάτες, περίπου 550-600 γρ
 - 1 αβγό
 - 200-300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., + έξτρα για το άνοιγμα
 - αλάτι
 - πιπέρι
 - 1 κ.σ. ελαιόλαδο
 - 1 κ.γ. βούτυρο
 - 2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
 - 1/2 κ.γ. μπούκοβο
 - 2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
 
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com