Χανιά: 4 ιατροδικαστές ψάχνουν απαντήσεις – Τι απαντά ο οίκος ευγηρίας για τους 68 νεκρούς

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με οίκο ευγηρίας στα Χανιά.

Χανιά: 4 ιατροδικαστές ψάχνουν απαντήσεις – Τι απαντά ο οίκος ευγηρίας για τους 68 νεκρούς

Καμία ένδειξη που να δηλώνει ότι υπήρξαν χτυπήματα ή εν πάση περιπτώσει κάποιου είδους τραυματισμός δεν υπήρχαν, σε πρώτο επίπεδο, στην χτεσινή ιατροδικαστική εξέταση που διήρκησε για πολλές ώρες και από τέσσερις ιατροδικαστές, στη σωρό ηλικιωμένης, τροφίμου οίκου ευγηρίας στα Χανιά για τον οποίο είναι σε εξέλιξη έρευνα για αξιόποινες πράξεις.

Αυτό όμως δε δύναται να προδικάσει το τελικό πόρισμα, καθώς θα υπάρξει περαιτέρω διερεύνηση του δείγματος που ελήφθη απο τη σορό της γερόντισσας από την Κίσαμο. Λόγω του μεγάλου χρόνου ενταφιασμού της γυναίκας (11 μήνες) υπάρχει σημαντική αλλοίωση στους ιστούς της γεγονός που δηλώνει ότι θα απαιτηθεί περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Flashnews.gr η σκελετοποιημένη σορός είναι πολύ δύσκολο να εμφανίσει αρχικά κάτι και απαιτείται να γίνουν ακτινογραφίες και άλλου είδους εξετάσεις για να εξαχθεί μια ολοκληρωμένη ιατρική γνωμάτευση.

Υπάρχει η αίσθηση δηλαδή ότι δύναται, οι 4 ιατροδικαστές να δουν περαιτέρω στοιχεία τις επόμενες ημέρες, βάσει του δείγματος που ελήφθη από τη σορό της ηλικιωμένης, αλλά αυτό είναι κάτι που θα διαπιστωθεί από τις εξετάσεις.

Συν τοις άλλοις και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Flashnews.gr θα χρειαστεί να μελετηθεί πλήρως και ενδελεχώς και ο ιατρικός φάκελος της ηλικιωμένης διότι τα δεδομένα που υπάρχουν σε αυτόν θα οδηγήσουν σε πιο σίγουρα συμπεράσματα.

Η ιατροδικαστική έρευνα πάντως, έχει πολλές φορές, οδηγήσει σε ανάλογες διαδικασίες, δηλαδή το πρώτο πόρισμα να μην έχει δείξει κάτι, αλλά η περαιτέρω διερεύνηση να αλλάξει τελείως το αρχικο πόρισμα, ειδικά όταν μιλάμε για σκελετοποιημένη σορό.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved