Σοφία Παυλίδου: Δέχθηκα από παντού κακοποίηση - Γιατί έφυγα από τη «Φάρμα»

Για την «κακοποίηση» που δέχθηκε από παντού μετά την καταγγελία σε βάρος συναδέλφου της για ξυλοδαρμό το 2018 αλλά και στην παρουσία της στη «Φάρμα» αναφέρθηκε η Σοφία Παυλίδου

Σοφία Παυλίδου: Δέχθηκα από παντού κακοποίηση - Γιατί έφυγα από τη «Φάρμα»

Η Σοφία Παυλίδου μίλησε, την Τετάρτη (21/04), για την καταγγελία περί ξυλοδαρμού που έκανε σε βάρος συναδέλφου της ηθοποιού το 2018, την παρουσία και την έξοδό της από την «Φάρμα» αλλά και την περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό.

Όπως είπε για την καταγγελία που έκανε το 2018, «στη δική μου περίπτωση τα μέσα φιλοξένησαν τον θύτη και αυτούς που τον στήριζαν» προσθέτοντας πως αυτό που έπαθε η ίδια δεν το ίδιο με την περίπτωση της Σοφίας Μπεκατώρου.

Εξέφρασε, μάλιστα, το παράπονό της πως «δεν ζητήθηκε μια συγγνώμη και, μάλιστα, ήταν ανοιχτά τα θέατρα και δεν με στήριξαν ούτε οι συνάδελφοί μου ούτε η παραγωγή».

«Στη δική μου περίπτωση τα μέσα φιλοξενούσαν τον θύτη και έβγαζαν και μάρτυρες που τον υποστήριζαν. Κάθε εκπομπή είχε και άλλο ένα ψέμα. Δέχθηκα από παντού κακοποίηση αν μπορούμε να την πούμε έτσι. Εγώ λόγω των παιδιών δεν ήθελα τότε να πάρει διάσταση» συμπλήρωσε η ηθοποιός

Γι’ αυτό έφυγα από τη «Φάρμα»

Η Σοφία Παυλίδου μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και για τη συμμετοχή της στη «Φάρμα» του ΑΝΤ1 εξηγώντας ότι η οικειοθελής αποχώρησή της οφείλεται στο ότι έπαθε πανικό.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved