Πελώνη: «Όχι» στις μετακινήσεις εκτός νομού για το Πάσχα - Πότε ανοίγουν τα σχολεία

Lockdown: «Η κυβέρνηση εισηγείται να μην ανοίξουν οι διαπεριφεριακές μετακινήσεις για το Πάσχα», επεσήμανε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη - Πότε θα ανακοινωθεί ο οδικός χάρτης της άρσης των μέτρων

Πελώνη: «Όχι» στις μετακινήσεις εκτός νομού για το Πάσχα - Πότε ανοίγουν τα σχολεία

«Φρένο» στις όποιες σκέψεις των πολιτών για Πάσχα στα εξοχικά και στα πατρικά έβαλε το πρωί της Τετάρτης η κυβερνητική εκπρόσωπος, τονίζοντας πως η κυβέρνηση δεν θα εισηγηθεί την απελευθέρωση των μετακινήσεων.

«Θα περιμένουμε την εισήγηση της επιτροπής. Η θέση της κυβέρνησης είναι να μην ανοίξουν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις. Να μη ρισκάρουμε να μεταφερθεί ιικό φορτίο από περιοχές που έχουν υψηλό σε άλλες περιοχές της χώρας», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν οι ανακοινώσεις για το Πάσχα, το απόγευμα κατά την ενημέρωση της επιτροπής. Πρόσθεσε δε, ότι δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για διάγγελμα του πρωθυπουργού.

Αναφορικά με το ωράριο απαγόρευσης της κυκλοφορίας η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε πως ενδέχεται να αλλάξει. Μιλώντας για το πασχαλινό τραπέζι, η κυρία Πελώνη είπε πως στο ίδιο σπίτι θα μπορούν να βρεθούν έως και δύο οικογένειες, θα ακολουθηθεί δηλαδή μοντέλο Χριστουγέννων.

Υπογράμμισε, ωστόσο, ότι η επιτροπή αξιολογεί όλα τα στοιχεία και η κυβέρνηση λαμβάνει τις αποφάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved