Σοφία-Εδουάρδος: Οι νέοι «Μέγκαν και Χάρι» του Μπάκιγχαμ - Ποιο είναι το ζεύγος που «αναβαθμίζεται»

Ο «βενιαμίν» της Βασίλισσας Ελισσάβετ και του Πρίγκιπα Φίλιππου, Εδουάρδος, Κόμης του Ουέσσεξ και η σύζυγός του Σοφία είναι τα νέα πολυσυζητημένα πρόσωπα της βρετανικής μοναρχίας. Αθόρυβοι και διακριτικοί ετοιμάζονται να αναλάβουν διευρυμένα καθήκοντα μετά το «διαζύγιο» Μέγκαν-Χάρι με το παλάτι.

Σοφία-Εδουάρδος: Οι νέοι «Μέγκαν και Χάρι» του Μπάκιγχαμ - Ποιο είναι το ζεύγος που «αναβαθμίζεται»

Σε μία περίοδο έντονων ανακατατάξεων για το παλάτι -μετά το θάνατο του Πρίγκιπα Φιλίππου και την απόσυρση Μέγκαν και Χάρι από τα βασιλικά καθήκοντα-ένα ζεύγος που μέχρι σήμερα διατηρούσε χαμηλό προφίλ βγαίνει δυναμικά στο προσκήνιο. Και αναλαμβάνει αναβαθμισμένο ρόλο, όπως γράφει ο βρετανικός Τύπος, που ασχολείται με την επόμενη ημέρα στη βρετανική μοναρχία.

Η δούκισσα του Ουέσεξ Σοφία είναι η αγαπημένη νύφη της βασίλισσας Ελισάβετ και ανέλαβε μάλιστα να την παρηγορήσει και να της κρατήσει συντροφιά μετά το «τέλος» του συζύγου της. Αμέσως μετά τον θάνατο του δούκα του Εδιμβούργου, ήταν η γυναίκα που επισκέπτονταν πιο τακτικά από όλους το Ουίνδσορ και το πρόσωπό της άρχισε να εμφανίζεται σε τηλεοπτικές οθόνες και φωτογραφίες εφημερίδων.

Με τη βοήθειά της το κοινό έμαθε πώς διαχειρίστηκε τη θλίψη της η βασιλική οικογένεια. Η 56χρονη δούκισσα μίλησε στα μέσα ενημέρωσης, αποκάλυψε πώς η βασίλισσα αντιμετώπισε το τελος του 99χρονου δούκα όπως επίσης και οτι εκείνος έφυγε ειρηνικά. Ήταν εκείνη που με τις ευλογίες της βασίλισσας κυκλοφόρησε, την παραμονή της κηδείας, την ιδιωτική φωτογραφία της Ελισάβετ με το Φίλιππο στο κτήμα Μπαλμόραλ.

Όλα τα παραπάνω φανερώνουν την υψηλή εκτίμηση που τρέφει για την ίδια αλλά και το μικρότερο γιό της Εδουάρδο η βασίλισσα Ελισάβετ. Δείχνουν επίσης όπως σημειώνει η εφημερίδα Guardian ότι οι Ουέσσεξ θα αναλάβουν νέα καθήκοντα μετά την αποχώρηση Μέγκαν Χάρι

«Ο Χάρι και ο Μέγκαν θα αποτελούσαν βασικό μέρος του γενικού σχεδίου για τη…χαλάρωση της μοναρχίας επί των ημερών του Καρόλου. Η απόσυρσή τους δημιουργεί τεράστια προβλήματα », λέει ο Τζο Λίτλ, διευθύνων σύμβουλος του περιοδικού Majesty.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved