Πάσχα στο χωριό: Γρίφος η μετακίνηση εκτός νομού – Σενάριο α λά… Χριστούγεννα για την Ανάσταση

Όλα ανοιχτά για το Πάσχα – Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα – Ο παράγοντας που θα κρίνει την απελευθέρωση ή μη των μετακινήσεων.

Πάσχα στο χωριό: Γρίφος η μετακίνηση εκτός νομού – Σενάριο α λά… Χριστούγεννα για την Ανάσταση

Την επόμενη Παρασκευή (23/04) θα ληφθούν οι αποφάσεις για το Πάσχα στο χωριό αλλά και το πώς θα λειτουργήσουν οι Εκκλησίες την Ανάσταση, με την κυβέρνηση και τους ειδικούς να παρακολουθούν με αγωνία τις εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες σε πλατείες και εμπορικούς δρόμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr οι ειδικοί εμφανίζονται επιφυλακτικοί για την απελευθέρωση των μετακινήσεων από νομό σε νόμο θεωρώντας ότι δεν πρέπει να τεθεί σε δοκιμασία η περίοδος του καλοκαιριού.

Όπως επισημαίνουν κάποιοι επιστήμονες, το επιδημιολογικό αποτύπωμα από το άνοιγμα του λιανεμπορίου και των Λυκείων θα αρχίσει να φαίνεται από τα μέσα της επόμενης βδομάδας, οπότε και οι λοιμωξιολόγοι θα υποβάλλουν τις τελικές εισηγήσεις τους στην κυβέρνηση.

Από την πλευρά του το Μέγαρο Μαξίμου δεν θέλει επ’ ουδενί να τεθεί εν αμφιβόλω το restart του τουρισμού στις 14 Μαΐου και φαίνεται πως κάνει ένα βήμα πίσω στην απελευθέρωση των διαπεριφερειακών μετακινήσεων.

Ένα σενάριο που βρίσκεται στο τραπέζι είναι να εορταστεί το Πάσχα όπως τα Χριστούγεννα, δηλαδή...

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved