Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας - Ήταν από πάνω και ρίχνανε, τουλάχιστον 3-4 σφαίρες

Δολοφονία Καραϊβάζ: «Ήταν από πάνω και ρίχνανε, τουλάχιστον 3-4 σφαίρες εξ’ επαφής», αναφέρει χαρακτηριστικά αυτόπτης μάρτυρας.

Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας - Ήταν από πάνω και ρίχνανε, τουλάχιστον 3-4 σφαίρες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την δολοφονία του Γιώργο Καραϊβάζ που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή. Οι αστυνομικοί αναζητούν καρέ καρέ στα βίντεο το παραμικρό στοιχείο που θα προδώσει τους δράστες, ενώ παράλληλα χτενίζουν την περιοχή γύρω από το σπίτι του δημοσιογράφου, αναζητώντας ύποπτες κινήσεις από κάμερες.

Μια μαρτυρία κλειδί η οποία κρίνετε από τις Αρχές, η πιο σημαντική έως τώρα για τον τόπο του εγκλήματος, είναι ένας δημοτικός υπάλληλος που εργαζόταν στο παρκάκι κοντά στο σπίτι του Γιώργου Καραϊβάζ .

«Είδα τον εκτελεστή, είναι ένας άνθρωπος με πράσινο στρατιωτικό τζάκετ να είναι πάνω από το θύμα και να πυροβολεί… Και όχι μία, έριξε αρκετές. Ακούμε έναν ήχο, σαν κρότο από εξάτμιση που είναι χαρακτηριστικός. Γυρίσαμε να δούμε τι γίνεται, ο κρότος συνεχιζόταν και βλέπω τον άνθρωπο με το χακί από πάνω να ρίχνει σωρηδόν στο θύμα κάτω. Ενώ το μάτι έβλεπε, το μυαλό...

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved