Πρίγκιπας Φίλιππος: H απρόσμενη εμφάνιση Καρόλου – Καμίλας πριν την κηδεία – Έκλαψαν δημόσια

Συναισθηματικά φορτισμένοι εμφανίστηκαν σήμερα το ζεύγος Κάρολος – Καμίλα, λίγα 24ωρα πριν την κηδεία του Δούκα του Εδιμβούργου.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, o πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα εμφανίστηκαν καθώς πήγαν να δουν τις αφιερώσεις και τα λουλούδια που άφησαν οι Βρετανοί για το θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου στο Marlborough House.

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης ήταν εμφανώς συγκινημένοι και μάλιστα δάκρυσαν μπροστά στις κάμερες.

Όταν έγραφε στη Νταϊάνα: «Αδιανόητο να σε εγκαταλείψει… για την Καμίλα»

Φως στη σχέση της αγαπημένης Πριγκίπισσας των Βρετανών που έφυγε από τη ζωή το 1997 και του «παππού του έθνους» που κηδεύεται το Σάββατο, επιχειρεί να ρίξει ο συγγραφέας Τζάϊλς Μπράντρεθ μέσα από μία νέα βιογραφία με τίτλο «Φίλιππος: Το τελευταίο πορτρέτο» που θα κυκλοφορήσει στις 27 Απριλίου.

Σε αντίθεση με όσα έχουν ειπωθεί κατά καιρούς λέει, το βασιλικό ζεύγος ήταν αποφασισμένο να σώσει το γάμο του Καρόλου και της Νταϊάνα και ο δούκας του Εδιμβούργου ιδιαίτερα είχε αναλάβει ρόλο... πυροσβέστη και ειρηνοποιού.

Η πρώτη του «παρέμβαση» μάλιστα έγινε πριν απο το γάμο του πρίγκηπα και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας το 1981, σε μία περίοδο που Τύπος «βοούσε» για τη σχέση του Καρόλου με τη νεαρή τότε Νταϊάνα Φράνσις Σπένσερ.

Με επιστολή του στον 32χρονο τότε γιό του Κάρολο, ο Φίλιππος τόνιζε ότι η 19χρονη Νταϊάνα ήταν νέα και εύθραυστη και ήταν καιρός να αναλάβει τις ευθύνες του. Θα έπρεπε δηλαδή είτε να...

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved