Δολοφονία Καραϊβάζ: Μαρτυρία γυναίκας που είδε τους εκτελεστές - Τι ψάχνει η ΕΛΑΣ σε φυλακές, κινητά

Δολοφονία Καραϊβάζ: Σοκάρει η μαρτυρία γυναίκας που είδε τους εκτελεστές του δημοσιογράφου λίγο πριν τη ενέδρα θανάτου. Εντολή να ενεργοποιηθεί κάθε διαθέσιμη υπηρεσία και «εργαλείο» της ΕΛ.ΑΣ. έχει λάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών που διερευνά την υπόθεση. Γιατί οι αρχές εξετάζουν και τις συνομιλίες φυλακισμένων. Τι στοιχεία έχουν ως τώρα στα χέρια τους οι άνδρες της Ασφάλειας.

Δολοφονία Καραϊβάζ: Μαρτυρία γυναίκας που είδε τους εκτελεστές - Τι ψάχνει η ΕΛΑΣ σε φυλακές, κινητά

Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, πέρα από το σοκ που προκάλεσε σε όλη την Ελλάδα, το μεσημέρι της Παρασκευής (09.04) λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του στον Άλιμο, έχει μετατραπεί σε ζήτημα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία.

Άνθρωποι που γνώριζαν τον δημοσιογράφο και ζουν στην περιοχή, έγιναν μάρτυρες της ενέδρας θανάτου και της δολοφονίας του 53χρονου από τους δυο εκτελεστές. Ήδη, όπως έχουμε αναφέρει, ο κύκλος των καταθέσεων έχει ανοίξει και οι αρχές αναζητούν οποιαδήποτε μαρτυρία μπορεί να ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης.

Μια από αυτές τις μαρτυρίες φαίνεται πως είναι αρκετά σημαντική, καθώς περιγράφει ακριβώς τους δράστες. Πρόκειται για μια γυναίκα που είδε από κοντά τους δυο δολοφόνους, λίγα λεπτά πριν αυτοί αδειάσουν το όπλο τους πάνω στον Γιώργο Καραϊβάζ.

Στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, μια γυναίκα υποστήριξε πως τυχαία περνούσε από το σημείο και παρατήρησε τους δυο άνδρες που της φάνηκαν αρκετά περίεργοι. Τόσο γιατί είχαν μεγάλη νευρικότητα, όσο και γιατί είχαν μια ασυνήθιστη εμφάνιση. Όπως υποστήριξε, ο ένας από τους δυο φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο και είχε κοντό κούρεμα, ενώ ο άλλος φορούσε στρατιωτικό παντελόνι. Αυτά τράβηξαν την προσοχή της για λίγο, χωρίς προφανώς να ξέρει εκείνη τη στιγμή τι ήταν έτοιμοι να κάνουν λίγα λεπτά αργότερα…

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved