Δολοφονία Καραϊβάζ: Ο Μητσοτάκης καλεί Χρυσοχοΐδη στο Μαξίμου

Γιώργος Καραϊβάζ: Η άγρια δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ το μεσημέρι της Παρασκευής έχει προκαλέσει μεγάλη κινητοποίηση στις αστυνομικές αρχές, αλλά και στην κυβέρνηση.

Δολοφονία Καραϊβάζ: Ο Μητσοτάκης καλεί Χρυσοχοΐδη στο Μαξίμου

Από την πρώτη στιγμή ο Πρωθυπουργός είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με τον οποίο θα έχει συνάντηση στις 10:30 στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ζητήσει την γρήγορη εξιχνίαση της υπόθεσης της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Όλο το χρονικό του στυγερού εγκλήματος

Ψάχνουν τον εκτελεστή με τη χειρουργική μάσκα – Τον παρακολουθούσαν οι δράστες

Τον άντρα με το στρατιωτικού τύπου μπουφάν και τη χειρουργική μάσκα στο πρόσωπο, το οποίο δολοφόνησε με 13 σφαίρες τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραιβάζ, αναζητά το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Από τις καταθέσεις που έχουν συλλέξει οι άντρες του Ανθρωποκτονιών προκύπτει ότι ο συνεπιβάτης της μοτοσυκλέτας δεν είχε καλυμμένο το κεφάλι του με κράνος και φορούσε μόνο μία χειρουργική μάσκα στο πρόσωπο, σαν αυτές που φοράνε οι πολίτες λόγω του κορονοϊού.

«Πυροβόλησε 13 φορές και πέτυχε τον Γιώργο Καραιβάζ τουλάχιστον 10. Είναι έμπειρος και το πιο πιθανό μισθωμένος δολοφόνος. Προσέγγισε τον δημοσιογράφο σε απόσταση ενός μέτρου. Το άτομο αυτό έχει εκπαίδευση στη χρήση όπλων και εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο δημοσιογράφος αιφνιδιάστηκε. Το ερώτημα είναι ποιοι έδωσαν την εντολή για τη δολοφονία. Το πρώτο βήμα, ωστόσο, είναι να συλληφθούν οι φυσικοί αυτουργοί», σημειώνει αστυνομική πηγή. Παράλληλα, εξετάζεται από την ΕΛ.ΑΣ. οι δύο δράστες να είχαν «ομάδα υποστήριξης».

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved