Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Έτσι εκτέλεσαν τον Γιώργο Καραϊβάζ - Συγκλονιστικές μαρτυρίες

Γιώργος Καραϊβάζ: Η ενέδρα θανάτου που στήθηκε στον Άλιμο, έξω από το σπίτι του γνωστού δημοσιογράφου, και η χαριστική βολή. Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των ανθρώπων της γειτονιάς του. Που στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας.

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Έτσι εκτέλεσαν τον Γιώργο Καραϊβάζ - Συγκλονιστικές μαρτυρίες

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Καλαφάτης, Ευδοκία Μύτιλη
Φωτογραφίες - Βίντεο: Ευδοκία Μύτιλη, Σπύρος Μελισσάρης

Συγκλονισμένη είναι όλη η Ελλάδα από την εν ψυχρώ εκτέλεση του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, το μεσημέρι της Παρασκευής (09.04) έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. Με ένα 9άρι πιστόλι εκτέλεσαν οι δύο δράστες τον δημοσιογράφο, λίγα λεπτά αφότου είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του στο οποίο κατευθυνόταν με τα πόδια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο δημοσιογράφος επέστρεφε στο σπίτι του από το Star, όπου εργαζόταν, με το αυτοκίνητό του, ένα μαύρο τζιπ Cherokee.

Πήγε να παρκάρει το τζιπ στην πιλοτή, αλλά ήταν σταθμευμένο του γιου του κι έτσι κατευθύνθηκε λίγο παρακάτω, για να το αφήσει σε ένα παρακείμενο παρκάκι. Εκεί τον πλησίασε το σκούτερ, με τους δύο επιβαίνοντες, που φορούσαν στρατιωτικού τύπου μπουφάν. Ο συνοδηγός έριξε περισσότερες από 10 σφαίρες, πέντε από τις οποίες τον βρήκαν στο κεφάλι και τον θώρακα.

Η δολοφονία του έγινε 5 μέτρα από το σημείο, όπου άφησε το αυτοκίνητό του. Στο σπίτι, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονταν η γυναίκα και ο γιος του.

Καρέ - καρέ η αναπαράσταση του εγκλήματος



Πού στρέφονται οι έρευνες

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ οι αστυνομικοί λαμβάνουν καταθέσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες της εκτέλεσης ενώ οι έρευνες στρέφονται στις υποθέσεις με τις οποίες είχε ασχοληθεί δημοσιογραφικά ο Γιώργος Καραϊβάζ το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved