Αναληθή τα δημοσιεύματα περί... κόμπρας που βγήκε σεργιάνι στην Αχαΐα

Μάλλον κάποιος έκανε φάρσα

Αναληθή τα δημοσιεύματα περί... κόμπρας που βγήκε σεργιάνι στην Αχαΐα

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση πως εμφανίστηκε μια κόμπρα στη συμβολή των οδών Ανθείας και Κασσάνδρας στην περιοχή Ζαρουχλέικα, στο νότιο δημοτικό διαμέρισμα της Πάτρας, σκορπώντας τον τρόμο σε περαστικούς. Ωστόσο, αυτός ο ισχυρισμός δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Η Πυροσβεστική ουδέποτε συνέδραμε σε τέτοιο περιστατικό κι αντιστοίχως, ουδεμία κλήση ή αναφορά είχε η Ελληνική Αστυνομία, σύμφωνα με Γραφείο Ενημέρωσης Δημοσιογράφων Δυτικής Ελλάδας. Ας αναφερθεί πως η «είδηση» δεν ήταν γνωστή ούτε στο Γραφείο Τύπου του Δήμου Πατρέων. Ερωτηθείς για το περιστατικό, υπάλληλος καταστήματος που βρίσκεται στο σημείο που δήθεν εντοπίστηκε η Κόμπρα δήλωσε στα EH πως δεν έχει καν ακούσει για το εν λόγω περιστατικό.

Άλλωστε στην συμβολή των οδών Ανθείας και Κασσάνδρας δεν ταιριάζει με την φωτογραφία που απεικονίζει το ερπετό. Τέλος, θα ήταν παράλειψη αν δεν αναφέραμε τις ομοιότητες ανάμεσα στις φωτογραφίες του ερπετού που δήθεν «έκοβε βόλτες» στην Πάτρα, με πλαστικά, ρεαλιστικά παιχνίδια που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Η κόμπρα στη φωτογραφία είναι ένα πλαστικό ομοίωμα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved