Συνταγή για ταρτάρ τόνου με αβοκάντο από τον Άκη Πετρετζίκη

Κατηγορίες Συνταγών / Θαλασσινά & Ψάρια





















Συστατικά


  • 1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
  • 1/2 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1 πιπεριά τσίλι, με ή χωρίς τα σπόρια, ψιλοκομμένη
  • 1 κ.σ. κάππαρη, ξεπλυμένη πολύ καλά και στραγγισμένη
  • 1 αβοκάντο, μέτριο, κομμένο σε κυβάκια
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 50-70 γρ. χυμό λεμονιού
  • 500 γρ. τόνο, φρέσκο, κομμένο σε κυβάκια 5-8 χιλ.
  • 50 γρ. ελαιόλαδο
  • φύλλα κόλιανδρου, για το σερβίρισμα
  • σπανάκι baby

















Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved