Νέα Γεύση Βlueberry από το myblu, το N.1 ηλεκτρονικό τσιγάρο!

Έρχεται να προστεθεί στην πλούσια γκάμα του myblu

Νέα Γεύση Βlueberry από το myblu, το N.1 ηλεκτρονικό τσιγάρο!

Το Προϊόν Νέας Γενιάς myblu, που κατάφερε να κατακτήσει την 1η θέση στην κατηγορία των ηλεκτρονικών τσιγάρων σε μόλις ένα χρόνο κυκλοφορίας του στην ελληνική αγορά, φέρνει νωρίτερα φέτος την άνοιξη με μία μοναδική γευστική εμπειρία, το Νέο Blueberry!

Η Νέα Γεύση Blueberry είναι δροσερή και γλυκιά, με νότες από άγρια βατόμουρα του δάσους και ένα απαλό φρουτένιο άρωμα. Έρχεται να προστεθεί στην πλούσια γκάμα του myblu, η οποία περιλαμβάνει τις γεύσεις Tobacco, Strawberry Mint, Mango Apricot, Menthol, Tobacco Vanilla και Blue Ice, εξασφαλίζοντας μεγάλη ποικιλία στις επιλογές των ενήλικων καπνιστών που επιθυμούν να δοκιμάσουν κάτι νέο.

Η συσκευή του myblu διατίθεται σε 5 χρώματα και διακρίνεται για την κομψότητα της και την ευκολία στη χρήση. Όλες οι γεύσεις του myblu υποβάλλονται σε 30 διαφορετικούς ελέγχους ποιότητας και ασφάλειας και διατίθενται σε προγεμισμένες κάψουλες, διασφαλίζοντας τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι κάψουλες μπορούν να αντικατασταθούν με μία μόνο κίνηση (Click & Go), ενώ η συσκευή φορτίζει σε μόλις 30 λεπτά και διαρκεί μία ολόκληρη μέρα.

Πιστό στην υπόσχεσή του, το myblu εξελίσσεται διαρκώς ώστε να προσφέρει πάντα Κάτι Καλύτερο στους ενήλικους καταναλωτές που επιλέγουν να περιορίσουν ή να διακόψουν το κάπνισμα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved