Υπόθεση Φιλιππίδη: Η ώρα των εξηγήσεων - Ένα βήμα πριν την κλήση του από τον εισαγγελέα

Ώρα μηδέν για τον Πέτρο Φιλιππίδη, που αναμένεται να λάβει κλήση από τον εισαγγελέα για να δώσει εξηγήσεις, για όσα κατηγορείται. Μια μαρτυρική κατάθεση αποτέλεσε σύμφωνα με πληροφορίες την τελευταία πράξη της εισαγγελικής έρευνας πριν την κλήση του γνωστού ηθοποιού, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες της ίδιας πράξης.

Υπόθεση Φιλιππίδη: Η ώρα των εξηγήσεων - Ένα βήμα πριν την κλήση του από τον εισαγγελέα

Με την ολοκλήρωση των καταθέσεων και εφόσον δεν έχουν προκύψει νέα στοιχεία ο εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος θα προχωρήσει στο επόμενο βήμα της διαδικασίας, καλώντας τον γνωστό κωμικό να εκθέσει την δική του πλευρά απέναντι στις τρεις σοκαριστικές καταγγελίες, που βρίσκονται στα χέρια της Δικαιοσύνης.

Ο δρόμος που θα ακολουθηθεί, θα είναι διαφορετικός από εκείνον της υπόθεσης Λιγνάδη, καθώς εδώ δεν αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, αφού τα φερόμενα θύματα είναι ενήλικες, ενώ ο ηθοποιός φαίνεται να μην έχει κριθεί από τις Αρχές ως ύποπτος τέλεσης νέων τέτοιων εγκλημάτων.

Κατά συνέπεια, αναμένεται να λάβει κλήση προς κατάθεση εξηγήσεων ως ύποπτος για τρία κακουργήματα για συγκεκριμένη ημερομηνία, ενώ το πιθανότερο είναι να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να λάβει την δικογραφία και να ενημερωθεί για να μπορέσει να συντάξει τις εξηγήσεις του. Μάλιστα, πρέπει να σημειωθεί ότι κατά την παροχή εξηγήσεων δεν είναι υποχρεωτική η παρουσία του, αλλά μπορεί να εκπροσωπηθεί από δικηγόρο.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved