Συνταγή για χταπόδι τηγανητό από τον Άκη Πετρετζίκη

Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη
























  • Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ξίδι, το νερό, τους κόκκους πιπεριού, τους κόκκους από το μπαχάρι, τα φύλλα δάφνης, το σκόρδο και τα κοτσάνια από τον μαϊντανό.
  • Καθαρίζουμε το χταπόδι, χωρίζουμε τα πλοκάμια και τα βάζουμε στην κατσαρόλα.
  • Μεταφέρουμε σε μέτρια φωτιά, καλύπτουμε με το καπάκι και σιγοβράζουμε για 40-50 λεπτά.
  • Αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.
  • Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, το κορν φλάουρ, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
  • Τοποθετούμε ένα τηγάνι με το ηλιέλαιο σε μέτρια φωτιά.



















Δείτε τα υπόλοιπα υλικά και την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved