Ελένη Μενεγάκη: Ετοιμάζει την επιστροφή της - Με ποιο κανάλι μιλάει;

Μια «ανάσα» από την επιστροφή της στην τηλεόραση η Ελένη Μενεγάκη! Ποιο είναι το κανάλι που την πολιορκεί...

Ελένη Μενεγάκη: Ετοιμάζει την επιστροφή της - Με ποιο κανάλι μιλάει;

Μπορεί σε τρεις μήνες η ωραία Ελένη να κλείνει έναν χρόνο εκτός τηλεόρασης και να απολαμβάνει οικογενειακές στιγμές, όμως τα τηλεοπτικά κανάλια θεωρούν ότι το… διάλειμμα της «βασίλισσας της τηλεόρασης» κάποια στιγμή θα λάβει τέλος!

Έτσι, οι υπεύθυνοι των σταθμών επεξεργάζονται την επιστροφή της Μενεγάκη για την επόμενη σεζόν και βολιδοσκοπούν τις προθέσεις της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η «βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης» έχει γίνει μήλον της Έριδος σε πολλά κανάλια, αλλά το κανάλι που τη θέλει με τα χίλια είναι ο ΑΝΤ1 και, όπως φαίνεται, κερδίζει στα σημεία, καθώς είναι ο σταθμός στον οποίον η Ελένη ξεκίνησε την πορεία της και θέλει και να την κλείσει όμορφα.

Όπως ακούγεται, λοιπόν, έχει δεχθεί από τον σταθμό του Αμαρουσίου πρόταση τόσο για καθημερινή εκπομπή όσο και για την παρουσίαση εβδομαδιαίου show στην prime time. Eπειδή η ίδια δένεται και θεωρεί οικογένεια το κάθε κανάλι με το οποίο υπογράφει συνεργασία επιθυμεί το καινούργιο της τηλεοπτικό μετερίζι, μετά τον Alpha, να καταλήξει σε μια μακροχρόνια συνεργασία!

Είναι γνωστό ότι σιχαίνεται τις μεταγραφές και τις αλλαγές.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια, που είναι brand name και στη διαφημιστική αγορά και τους χορηγούς, βάζει πάντα ως στόχο ένα συμβόλαιο διάρκειας «δύο συν ένα» χρόνων πέρα από όρους και ρήτρες τηλεθέασης. Αλώστε, η ίδια είναι τηλεοπτική μετοχή από μόνη της.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved