Κορoνοϊός - Σαρηγιάννης: Η πλειοψηφία των μεταλλάξεων «περικυκλώνουν» την Αττική

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: «Είναι προφανές ότι αυτή τη στιγμή η μεγάλη πλειοψηφία των νέων στελεχών ειδικά στην Αττική μεγαλώνει τα όρια της αρμοδιότητάς στους υπολογισμούς που κάνουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης Καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής στο ΑΠΘ.

Κορoνοϊός - Σαρηγιάννης: Η πλειοψηφία των μεταλλάξεων «περικυκλώνουν» την Αττική

Την εκτίμησή του για την πορεία της πανδημίας στη χώρα και το πιθανό άνοιγμα της κοινωνίας τις προσεχείς εβδομάδες έκανε ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης Καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής στο ΑΠΘ, μιλώντας στο Mega.

«Σίγουρα βρισκόμαστε σε μια φάση κοντά στην κορύφωση ή ίσως στην κορύφωση, πρέπει να παρακολουθήσουμε τις επόμενες ημέρες την εξάπλωση των μεταλλαγμένων στελεχών. Είναι προφανές ότι αυτή τη στιγμή η μεγάλη πλειοψηφία των νέων στελεχών ειδικά στην Αττική μεγαλώνει τα όρια της αρμοδιότητάς στους υπολογισμούς που κάνουν. Είμαστε σίγουρα στο πάνω κομμάτι της καμπύλης. Υπάρχει μια μικρή αμφιβολία για το αν είμαστε ήδη σε φάση κορύφωσης και σταθεροποίησης σε υψηλα επίπεδα», ανέφερε αρχικά ο καθηγητής ερωτηθείς για την κατάσταση της πανδημίας στη χώρα.

«Φαντάζει εφικτό. Αν πάρουμε τα κατάλληλα μέτρα για το άνοιγμα.», σημείωσε σχετικά με το άνοιγμα της αγοράς.

«Εγώ θα επιμείνω στο ότι το σημαντικό είναι ο...

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved