Συνέντευξη Μέγκαν Μαρκλ: Η βασίλισσα Ελισάβετ θα κάνει «ανάκριση» για τις καταγγελίες περί ρατσισμού

Αποφασισμένη να πάρει απαντήσεις για τις καταγγελίες περί ρατσισμού από την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι στη συνέντευξή τους στην Όπρα Γουίνφρεϊ εμφανίζεται να είναι η βασίλισσα Ελισάβετ.

Συνέντευξη Μέγκαν Μαρκλ: Η βασίλισσα Ελισάβετ θα κάνει «ανάκριση» για τις καταγγελίες περί ρατσισμού

Λίγες ώρες μετά την επίσημη αντίδραση της βασιλικής οικογένειας με δήλωση από το παλάτι του Μπάκιγχαμ στην οποία, πάντως, σημειώνεται ότι «ορισμένα γεγονότα μπορεί να είναι διαφορετικά», η Daily Mail μεταφέρει την πληροφορία ότι η βασίλισσα Ελισάβετ είναι έτοιμη να κάνει προσωπικά «ανακρίσεις» για τις καταγγελίες.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η βασίλισσα Ελισάβετ θα έχει συνομιλίες πίσω από κλειστές πόρτες με τους πλέον εξέχοντα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ανάμεσα στους οποίους ο πρίγκιπας Κάρολος, η σύζυγός του Καμίλα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Όπρα Γουίνφρεϊ η βασίλισσα Ελισάβετ και ο σύζυγός της, Φίλιππος, δεν ήταν αυτά τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που σύμφωνα με την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι εξέφρασαν ανησυχία για το πόσο σκούρο θα είναι το δέρμα του πρωτότοκου γιού του ζευγαριού, Άρτσι.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, πάντως, στην ανακοίνωσή της, την Τρίτη, αναφέρεται στον Χάρι και τη Μέγκαν χωρίς να χρησιμοποιεί τους βασιλικούς τους τίτλους λέγοντας ότι «θα είναι πάντα αγαπημένα μέλη της οικογένειάς μας».

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved