Νέα Σμύρνη: Ομάδες κρούσης ήθελαν θύματα - Ο «επαγγελματίας» που έδωσε το σήμα και οι χούλιγκαν

Νέα Σμύρνη - Όλες οι ειδήσεις: Προσχεδιασμένα και με συμμετοχή χούλιγκαν ήταν τα σοβαρά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, σύμφωνα με αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας.

Νέα Σμύρνη: Ομάδες κρούσης ήθελαν θύματα - Ο «επαγγελματίας» που έδωσε το σήμα και οι χούλιγκαν

Προσοχή! Τα βίντεο που ακολουθούν περιέχουν ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ο τρόπος δράσης των κουκουλοφόρων, σε συνδυασμό με τα πολεμοφόδια που είχαν πάνω τους, κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι ανάμεσα στους διαδηλωτές υπήρχαν «ομάδες κρούσης» που ήταν αποφασισμένες να προκαλέσουν θύματα.

Μία τέτοια «ομάδα κρούσης» επιτέθηκε στην ομάδα Δράση και έριξε κάτω τον 24χρονο αστυνομικό που τραυματίστηκε στο κεφάλι. Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για ξεκάθαρη «απόπειρα δολοφονίας». Την ώρα που ο άντρας της ομάδας Δράση ήταν αναίσθητος στο οδόστρωμα οι δράστες φώναζαν από πάνω του «θα πεθάνεις».

Η επίθεση ξεκίνησε από ένα άτομο, το οποίο αναζητά διακαώς η Αστυνομία. Πρόκειται για άντρα αδύνατο με σκούρα ρούχα, ο οποίος διήνυσε περίπου 100-150 μέτρα τρέχοντας γρήγορα, με αποκλειστικό στόχο να κάνει την αρχή. Δηλαδή, να δώσει το σήμα της επίθεσης ξεκινώντας μόνος του να τρέχει προς τους αστυνομικούς (παρότι ένας απέναντι σε μία ολόκληρη ομάδα Δράση), να ρίξει κάτω έναν από τους αστυνομικούς της ομάδας Δράση και να έρθουν μετά από πίσω του δεκάδες κουκουλοφόροι για να εξαπολύσουν σφοδρή επίθεση.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved