Μέγκαν - Χάρι : 12 πράγματα που μάθαμε από τη συνέντευξη «ποταμό» στην Όπρα

Από τις αυτοκτονικές τάσεις της Δούκισσας του Σάσεξ και τις υπόνοιες για ρατσισμό στο παλάτι μέχρι το μυστικό γάμο που έκαναν πριν από τη μεγάλη τελετή και το φύλο του μωρού που περιμένουν, ο Χάρι και η Μέγκαν πέταξαν βόμβες μεγατόνων στην πολυσυζητημένη τους συνέντευξη.

Μέγκαν - Χάρι : 12 πράγματα που μάθαμε από τη συνέντευξη «ποταμό» στην Όπρα

Τα 10+2 σημεία της συνέντευξης που προκαλεί «πονοκέφαλο» στο Μπάκιγχαμ

1. Κρίση ψυχικής υγείας

https://www.youtube.com/watch?v=2H8Z4WlBIE8
Η Δούκισσα του Σάσεξ λέει ότι είχε αυτοκτονικές σκέψεις κατά τη διάρκεια της «θητείας» της στο παλάτι. «Απλά δεν ήθελα πια να είμαι ζωντανή. Και αυτή ήταν μια πολύ σαφής και πραγματική και τρομακτική διαρκής σκέψη. Και θυμάμαι πώς εκείνος (ο Χάρι) με βοήθησε». Η Μέγκαν ισχυρίστηκε ότι ζήτησε βοήθεια από το παλάτι, την οποία και της αρνήθηκαν «Μου είπαν, συμπάσχουμε μαζί σου γιατί βλέπουμε πόσο άσχημη είναι η κατάσταση, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να σε προστατεύσουμε, επειδή δεν είσαι αμειβόμενη υπάλληλη του θεσμού».


2. Υπόνοιες για ρατσισμό

Η Δούκισσα ισχυρίστηκε ότι ενώ ήταν έγκυος με τον Άρτσι, είχε τεθεί θέμα στον Πρίγκιπα Χάρι για το χρώμα του δέρματος του μωρού τους. «Τους μήνες που ήμουν έγκυος υπήρχε όλη αυτή η συζήτηση ότι «δεν θα του δοθεί ασφάλεια, δεν θα του δοθεί κάποιος τίτλος» ενώ παράλληλα υπήρχαν ανησυχίες και συζητήσεις σχετικά με το πόσο σκούρο θα είναι το δέρμα του όταν γεννηθεί». Η Μέγκαν αρνήθηκε να κατονομάσει ποιος εξέφρασε αυτές τις ανησυχίες: «Νομίζω ότι θα τους έβλαπτε πολύ» είπε
Ο Χάρι αρνήθηκε να σχολιάσει τις λεπτομέρειες της συνομιλίας, αλλά, μετά από ερώτηση από την Όπρα, είπε ότι οι ερωτήσεις περιστρέφονταν γύρω από το: «Πώς θα μοιάζουν τα παιδιά;»

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved