Αγρίνιο: Βασάνισαν και σκότωσαν αδέσποτη σκυλίτσα - Παρέμβαση του αρχηγού της ΕΛΑΣ

Ερωτήματα εγείρει η στάση των αστυνομικών στο τοπικό τμήμα, καθώς ζήτησαν από την φιλόζωη εθελόντρια να φέρει δικηγόρο για να γράψει την καταγγελία ισχυριζόμενοι ότι αδυνατούν να τη συντάξουν οι ίδιοι (!), κατόπιν την παρέπεμψαν στον εισαγγελέα Αγρινίου ο οποίος την επαναπροώθησε στο αστυνομικό τμήμα αρνούμενος να την ακούσει. Η εθελόντρια κατάφερε μετά από δύο ημέρες ταλαιπωρίας και προσωπικής επιμονής να προχωρήσει σε καταγγελία.

Αγρίνιο: Βασάνισαν και σκότωσαν αδέσποτη σκυλίτσα - Παρέμβαση του αρχηγού της ΕΛΑΣ

Παρά τη μετατροπή του βασανισμού και της φόνευσης ζώου από πλημμέλημα σε κακούργημα με ποινή μέχρι και 10 έτη ποινή φυλάκισης, ακόμη ένα φρικτό περιστατικό κακοποίησης και θανάτωσης σκύλου έλαβε χώρα στην πόλη του Αγρινίου. Το απόγευμα της Τετάρτης 3 Μαρτίου δολοφονήθηκε αδέσποτη σκυλίτσα από οδηγό, ο οποίος εσκεμμένα την χτυπούσε με το αυτοκίνητό του προκαλώντας της σπασίματα και τραύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SKAI, το αυτοκίνητο του οδηγού που με δόλο χτύπησε τη σκυλίτσα είναι ΙΧ και μαύρου χρώματος. Η επίθεση κατά του αδέσποτου σκύλου έγινε έξω από το κατάστημα JYSK Aγρινίου στο σημείο στάθμευσης.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved