Οι πρώτες δηλώσεις της πρώην συζύγου του Δόξα: «Δεν έχει ακόμα το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη»

Τις πρώτες δηλώσεις της μετά τη δημοσιοποίηση της μήνυσής της εναντίον του πρώην συζύγου της Κώστα Δόξα, κατά την οποία τον κατηγορεί για συγκεκριμένα αδικήματα, έκανε η Μαρία Δεληθανάση. 

Οι πρώτες δηλώσεις της πρώην συζύγου του Δόξα: «Δεν έχει ακόμα το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη»

Η γνωστή blogger και influencer η οποία δημοσίευσε χθες το απόγευμα και μία σοκαριστική φωτογραφία της στην οποία απεικονίζεται με μαυρισμένο μάτι, μιλώντας στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, αφού τόνισε ότι δεν θέλει να έχει ούτε έστω και έμμεση επαφή με τον πρώην σύζυγό της, αναφέρθηκε στη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για το τέλος του γάμου τους αλλά και για την απόφασή της να μιλήσει τώρα που το κίνημα #metoo γνωρίζει μεγάλη απήχηση στο κοινό. Δείτε παρακάτω τι ακριβώς αποκάλυψε η Μαρία Δεληθανάση για το όλο θέμα:

Τι έχετε να απαντήστε στην πρόσφατη επιστολή του πρώην συζύγου σας προς τα ΜΜΕ;

«Δεν θα ήθελα να ανοίξω κάποιο διάλογο έμμεσο με την άλλη πλευρά».

Για ποιο λόγο θεωρείτε ότι ο πρώην σύζυγός σας μέσω της επιστολής του απαγορεύει στα ΜΜΕ την αναδημοσίευση της συνέντευξή σας;

«Νομίζω πως οι λόγοι είναι προφανείς. Προφανώς γιατί του είναι άκρως ενοχλητική η κατάθεση της αλήθειας με όλα αυτά τα στοιχεία. Αντ’ αυτού όμως το θάρρος να ζητήσει έστω μία συγγνώμη δεν το έχει ακόμη και αυτή τη στιγμή».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved