«Λύγισε» ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Βρήκα ηθοποιό ημιθανή στο σπίτι της»

Στην εκπομπή Tik Talk βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης (04/3) ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος αναφέρθηκε στις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση στο χώρο του θεάτρου και στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Λύγισε» ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Βρήκα ηθοποιό ημιθανή στο σπίτι της»

«Με θλίβει βαθύτατα που φυλακίζεται ένας άνθρωπος της τέχνης. Είναι πολύ τραγικό. Η εμπλοκή του ΣΕΗ στο υπόμνημα είναι λάθος της υπερασπιστικής γραμμής. Οι πρώτες καταγγελίες για τον κ. Λιγνάδη, τον οποίο γνώρισα στα "Στρουμφάκια" και έκτοτε χαιρετιόμασταν μόνο από μακριά, χωρίς καν να κάνουμε μια χειραψία, Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος τον έβαλε ή ποιος έγραψε αυτά τα λόγια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, ενώ απαντώντας στον χαρακτηρισμό "«μέτριος ηθοποιός», ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε:

«Εκείνο το βράδυ που έγινε το γεγονός, ενώ μένω μόνος στο σπίτι μου, ένιωσα ότι με αγκάλιασε όλη η Ελλάδα όταν κοιμήθηκα στο κρεβάτι μου και πραγματικά σκέφτηκα τον Δημήτρη που ήταν σε ένα κελί μόνος του. Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό που του έχει συμβεί και που άφησε τον εαυτό του να του συμβούν αυτά τα πράγματα. Δεν κρατάω κακία μέσα μου και έχω βγει κερδισμένος. Στη ζωή μου έχω πολλές ηθικές αξίες που προέρχονται από διάφορες θρησκείες. Είμαι ένας ηθοποιός αυτοδημιούργητος, που έπαιξα μικρούς και μεγάλους ρόλους γιατί αυτοί μου δόθηκαν, που τους υπηρέτησα με αγάπη. Και τώρα, που είμαι γνωστός ηθοποιός, αν με καλέσεις να κάνω ένα πέρασμα, θα το κάνω».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε και στη βοήθεια που παρέχει στους ηθοποιούς:

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved