Survivor: Δεν ξανάγινε! Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια – Ξέσπασε σε κλάματα η Μαριαλένα (video)

Survivor: Απίστευτα πράγματα βλέπουμε στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor: Δεν ξανάγινε! Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια – Ξέσπασε σε κλάματα η Μαριαλένα (video)

Έναν καβγά χωρίς προηγούμενο παρακολουθήσαμε στο χθεσινό (3/3) επεισόδιο του Survivor. Βλέπουμε ξεκάθαρα πλέον πως η μπλε ομάδα βρίσκεται υπό διάλυση και πως η κλίκα «σπάει» ενώ μία άλλη «γεννιέται». Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό που είχε πει η Σοφία πριν λίγες μέρες, επιβεβαιώνεται: Τρίζει η καρέκλα του «πρίγκιπα» Τζέιμς.

Ας δούμε όπως πώς ξεκίνησε ο καβγάς. Ενώ οι παίκτες της μπλε ομάδας ήταν στην καλύβα τους, ο Τζέιμς υποστήριξε πως η Μαριαλένα γνώριζε τον Πάνο Καλλίδη πριν το παιχνίδι, κάτι το οποίο η ίδια αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Το ποτήρι ξεχείλισε όταν ο «πρίγκιπας» Τζέιμς είπε μπροστά σε όλους κάποια πράγματα που είχε εκμυστηρευτεί η Μαριαλένα σε εκείνον και τον Νίκο όταν μπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι. Τότε έγινε το μεγάλο «μπαμ». Ο Σάκης μόλις άκουσε το όνομά του έγινε έξω φρενών και παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας φώναζε και τόνισε πως δεν θέλει κανείς να ξαναμιλήσει για εκείνον αν δεν είναι μπροστά. Η Μαριαλένα σε έξαλλη κατάσταση δεν σταμάτησε να φωνάζει «Ντροπή σας, δεν είστε άντρες», ενώ ξέσπασε σε κλάματα...

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved