Δημήτρης Λιγνάδης: Το πόρισμα της έρευνας από το σπίτι του - Έρχονται νέες καταθέσεις μαρτύρων

Εν αναμονή του πορίσματος της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών βρίσκεται πλέον η 19η ανακρίτρια, που χειρίζεται την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Δημήτρης Λιγνάδης: Το πόρισμα της έρευνας από το σπίτι του - Έρχονται νέες καταθέσεις μαρτύρων

Η ανακρίτρια φαίνεται πως έκανε δεκτό το αίτημα του συνηγόρου ενός εκ των φερόμενων θυμάτων του σκηνοθέτη, που ζήτησε τις προηγούμενες ημέρες την πραγματοποίηση έρευνας στο σπίτι και τα ηλεκτρονικά αρχεία του κατηγορουμένου για βιασμό κατά συρροή σκηνοθέτη.

Χθες, λίγο μετά τις τέσσερις το μεσημέρι οι άνδρες της σήμανσης παρουσία εισαγγελέα έκαναν «φύλλο και φτερό» το σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη στο Μεταξουργείο, το αυτοκίνητο, την μηχανή του, ενώ αφαίρεσαν οποιοδήποτε ηλεκτρονικό αρχείο βρήκαν στο διαμέρισμα του σκηνοθέτη. Μάλιστα, έρευνα φέρεται να έγινε και στο σπίτι του αδελφού του σκηνοθέτη, καθώς σύμφωνα και με δήλωση του ίδιου του κατηγορουμένου, ο αδελφός του είχε στην κατοχή του το κινητό του, το οποίο μάλιστα του είχε παραδοθεί κλειστό.

Τα αποτελέσματα της έρευνας των αστυνομικών, αφού προηγουμένως γίνει εκτενής έλεγχος των ψηφιακών αρχείων του και του περιεχομένου του κινητού του τηλεφώνου, θα παραδοθούν με μορφή πορίσματος - πραγματογνωμοσύνης στην 19η ανακρίτρια. Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσουν οι...

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved