Συνταγή για γιουβέτσι μοσχάρι από τον Άκη Πετρετζίκη

Κατηγορίες Συνταγών / Κρέας

Συνταγή για γιουβέτσι μοσχάρι από τον Άκη Πετρετζίκη


















Συστατικά


  • 5 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 3 κρεμμύδια, μεγάλα
  • 2 καρότα
  • 1 πράσο
  • 1.200 γρ. μοσχάρι, μπούτι χωρίς κόκαλο κομμένο σε κύβους 1-2 εκ.
  • 2 στικ κανέλα
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 1/2 κ.γ. κύμινο
  • 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
  • 150 ml κρασί κόκκινο
  • 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
  • 2 κ.σ. μέλι
  • 1 λίτρο νερό
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 250 γρ. κριθαράκι, μέτριο
  • 1/2 κ.γ. θυμάρι
  • φέτα, για το σερβίρισμα
  • 1 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο, για το σερβίρισμα
  • ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι, για το σερβίρισμα















Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved