Δημήτρης Λιγνάδης: Το κελί στην Τρίπολη και οι καταγγελίες που έρχονται - Τι ζητά δικηγόρος μηνυτή

Δημήτρης Λιγνάδης: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το κελί του σκηνοθέτη στις φυλακές της Τρίπολης. Υπάρχουν κι άλλες καταγγελίες, όπως αναφέρουν τόσο ο ΣΕΗ όσο και δικηγόρος ενός εκ των θυμάτων που ζητά άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Δημήτρης Λιγνάδης: Το κελί στην Τρίπολη και οι καταγγελίες που έρχονται - Τι ζητά δικηγόρος μηνυτή

Στις φυλακές Τρίπολης βρίσκεται εδώ και δυο 24ωρα ο Δημήτρης Λιγνάδης. Σοκαρισμένο παρακολουθεί το Πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση με πρωταγωνιστή τον γνωστό σκηνοθέτη, ο οποίος όπως αποφασίστηκε από τη Δικαιοσύνη θα παραμείνει προφυλακισμένος μέχρι τη δίκη και την τελεσίδικη απόφαση.

Μάλιστα, το Σάββατο (27.02) δόθηκαν στη δημοσιότητα και φωτογραφίες από το κελί του στις φυλακές της Τρίπολης. Όπως ανέφερε το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες από το καρτοτηλέφωνο της φυλακής, ενώ προαυλίστηκε μαζί με άλλους δυο κρατούμενους που επίσης είναι σε καραντίνα λόγω κορονοϊού.

Μπιμπίλας: Υπάρχουν κι άλλες καταγγελίες

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών αναφέρθηκε στη στοχοποίηση που γίνεται στο πρόσωπό του το τελευταίο διάστημα, με αφορμή την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Όπως ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Κάτι τρέχει με τη Μάριον», το Σωματείο των ηθοποιών κάνει σωστά τη δουλειά του και δεν έχει να φοβηθεί κάτι, ενώ προχώρησε και σε μια αποκάλυψη.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved