Αλεξανδράκη: Σοκάρει με βίντεο ντοκουμέντο! Έγινε μάρτυρας ξυλοδαρμού γυναίκας την οποία και έσωσε!

Μία ανατριχιαστική εμπειρία είχε χθες η Δήμητρα Αλεξανδράκη στο ξενοδοχείο όπου διαμένει καθώς έγινε μάρτυρας ξυλοδαρμού γυναίκας την οποία, χάρη στην έγκαιρη παρέμβασή της έσωσε πριν ο θύτης της την σκοτώσει!

Αλεξανδράκη: Σοκάρει με βίντεο ντοκουμέντο! Έγινε μάρτυρας ξυλοδαρμού γυναίκας την οποία και έσωσε!

Σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε η εντυπωσιακή μελαχρινή καλλονή, την ώρα που περνούσε από το δωμάτιο του ζευγαριού για να πάει στο δικό της δωμάτιο, άκουσε τα ουρλιαχτά και τις ικεσίες της κοπέλας την ώρα που διαπληκτιζόταν με έναν άνδρα και παρά το γεγονός ότι η πόρτα ήταν κλειστή, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποφάσισε να παρέμβει καθώς καταλάβαινε πως κάτι συμβαίνει.

Μάλιστα, όπως αναφέρει στις αναρτήσεις που έκανε για το περιστατικό το οποίο και τη σόκαρε, ο άντρας ήταν έτοιμος να τη... σκοτώσει! Μάλιστα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν περιέγραψε απλά το όλο επεισόδιο αλλά ανέβασε και βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο ακούγονται τα κλάματα και τα ουρλιαχτά της κοπέλας.

Διαβάστε τι αποκάλυψε στην ανάρτησή της η Δήμητρα Αλεξανδράκη:

«Πριν από λίγο έγινα μάρτυρας άγριου ξυλοδαρμού νεαρής γυναίκας στο ξενοδοχείου που διαμένω!

Καθώς επέστρεφα λίγο πριν φτάσω στο δωμάτιό μου, ακούω μία γυναίκα από το δίπλα δωμάτιο να ουρλιάζει, πλησιάζω και λέω μήπως γελάει δυνατά; Ακούω κάτι σαν λογομαχία στα γαλλικά όπου δεν καταλαβαίνω..."

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved