Υπόθεση Λιγνάδη: «Έτσι με βίασε - Ήθελε να κάνει σεξ κυρίως με ανήλικα» - Διαβάστε όλη την κατάθεση

Υπόθεση Λιγνάδη: Δύο συμπληρωματικές καταθέσεις έδωσε στην ανακρίτρια ο 24χρονος σήμερα μάρτυρας, αιγυπτιακής καταγωγής, που στις 19 Φεβρουαρίου είχε καταθέσει ότι βιάστηκε στην Επίδαυρο τον Αύγουστο του 2015 από τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Υπόθεση Λιγνάδη: «Έτσι με βίασε - Ήθελε να κάνει σεξ κυρίως με ανήλικα» - Διαβάστε όλη την κατάθεση

Ο μάρτυρας στην κατάθεσή του περιγράφει πώς φέρεται να βιάστηκε από τον κατηγορούμενο τον Αύγουστο του 2015, ενώ καταθέτει ότι ο κατηγορούμενος την επίμαχη περίοδο έκανε σεξ με δύο φίλους του.

Τα συγκεκριμένα παιδιά, ο Λιγνάδης, αποκαλούσε σύμφωνα με τον μάρτυρα ως «παιδιά του».

«Ήμασταν τα παιδιά του Λιγνάδη»

Στην πρώτη από τις συμπληρωματικές του καταθέσεις, ο μάρτυρας, ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι «σε ό,τι αφορά τη σχέση που είχα με τον κατηγορούμενο, μέχρι το περιστατικό που συνέβη τον Αύγουστο του 2015 στην Επίδαυρο, θέλω να αναφέρω ότι εγώ μαζί με άλλους δύο φίλους μου ηλικίας 16 ετών, ήμασταν «τα παιδιά του Λιγνάδη». Μας έλεγε συνέχεια ότι ήμασταν τα παιδιά του, «τα παιδιά του Λιγνάδη». Αυτό μας έκανε να αισθανόμαστε στην εφηβική μας ηλικία, σπουδαίοι, σημαντικοί και ξεχωριστοί. Πηγαίναμε πολύ συχνά στις θεατρικές του παραστάσεις, τόσο σε μεγάλα θέατρα, όσο και σε μικρότερες σκηνές. Ήταν ιδιαίτερα χειριστικός με εμάς στην ευαίσθητη ηλικία που ήμασταν και ήξερε ακριβώς τον τρόπο συμπεριφοράς του στον καθένα μας. Εκμεταλλευόταν τις συναισθηματικές μας ανάγκες και την έλλειψη στηρίγματος από το οικογενειακό μας περιβάλλον. Με τον τρόπο αυτό μας χρησιμοποιούσε για να διενεργεί και γενετήσιες πράξεις μαζί μας».

Ο μάρτυρας κατέθεσε επίσης ότι «το έτος 2014 όπου ο κατηγορούμενος σκηνοθετούσε την παράσταση "Ηρακλής" στο Εθνικό Θέατρο, είχα παρευρεθεί μετά το

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved