Απολογία Λιγνάδη: «Ο 25χρονος με κατηγορεί για βιασμό γιατί ήθελε να γίνει Ρουβάς»

Για «χοάνη φημών» που ο καθένας λέει ότι θέλει έκανε λόγο στην απολογία του ο Δημήτρης Λιγνάδης. Ο γνωστός σκηνοθέτης φέρεται να υποστήριξε πως «όλα είναι κατασκευασμένα καταρχάς στο «εργαστήριο» του ΣΕΗ», καθώς όπως ισχυρίστηκε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου από τη στιγμή που ανέλαβε διευθυντής του εθνικού θεάτρου, βρίσκονταν σε ιδεολογική αντίθεση με το πρόσωπό του.

Απολογία Λιγνάδη: «Ο 25χρονος με κατηγορεί για βιασμό γιατί ήθελε να γίνει Ρουβάς»

«Δεν μου συγχωρήθηκε η αγάπη στην Πατρίδα, στην Ιστορία» είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, αναφερόμενος στο δημόσιο κάλεσμα μέσω social media από τους δικηγόρους των μηνυτών του ο σκηνοθέτης, είπε πως «επειδή δεν έγινε καμία καταγγελία, τα κατασκεύασαν οι ίδιοι οι δικηγόροι».

Σχετικά με τον βιασμό του 25χρονου, ο σκηνοθέτης υποστήριξε ότι ίσως τον κατηγόρησε για βιασμό «επειδή δεν μπόρεσε να γίνει στη ζωή του, όπως μου είχε πει, αυτό που ήθελε, ένα μοντέλο - τραγουδιστής στυλ Ρουβάς». Μάλιστα, του είχε στείλει μήνυμα μέσω ενός μέσου κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας ότι ήθελε να γίνει «famous», φέρεται να είπε ο σκηνοθέτης, αρνούμενος κατηγορηματικά ότι ήρθε στο σπίτι ο 25χρονος.

«Υπάρχει site στο διαδίκτυο, το οποίο ονομάζεται «Spitishoot.com», και εδώ και πολλά χρόνια είχε φωτογραφήσει σπίτια -επωνύμων» και είχε φωτογραφήσει όλους τους χώρους και του δικού μου σπιτιού, προκειμένου να καταδείξει τον τρόπο ζωής τους. Έχω αναρτήσει και ο ίδιος φωτογραφίες του σπιτιού μου καθώς και της θέας από αυτό σε λογαριασμούς μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» είπε απαντώντας στο πως ήξερε ο καταγγέλων για την θέα του σπιτιού του και την γάτα του.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης ρωτήθηκε για σειρά φωτογραφιών στο σπίτι του που απεικονίζουν παιδιά αλλά και για ανάρτηση μιας από τις φωτογραφίες που απεικονίζει ένα ανήλικο αγόρι που είναι γυμνό και φοράει το εσώρουχό του, με υψωμένο το δεξί του χέρι. «Όταν ο παππούς μου Δημήτριος Λιγνάδης ο οποίος ήταν αρχιτέκτονας, ήρθε από τη Σμύρνη, έφερε κάποιους πίνακες και αυτός είναι ένας από αυτούς. Είναι ένας πίνακας του 1800 κάτι και είναι ένα από τα πιο συγκινησιακά μου κειμήλια. Είναι το μόνο που μου θυμίζει τον παππού μου, τον Δημήτρη. Οι φωτογραφίες πάνω σε ένα ταμπλό στις οποίες φαίνονται κάποια παιδιά, απεικονίζουν εμένα σε παιδική ηλικία.

«Είναι όλα κατασκευασμένα, είχα καταφερθεί...

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved