Υπόθεση Λιγνάδη: H ώρα της απολογίας -Κρίνεται η ένσταση ακυρότητας -Οι μηνύσεις και το ημερολόγιο

Η ώρα των εξηγήσεων έφτασε για τον Δημήτρη Λιγνάδη, που θα βρεθεί το μεσημέρι ενώπιον της 19ης ανακρίτριας για να απολογηθεί για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή.

Υπόθεση Λιγνάδη: H ώρα της απολογίας -Κρίνεται η ένσταση ακυρότητας -Οι μηνύσεις και το ημερολόγιο

Με «όπλο» του ένα ημερολόγιο και τα όσα κατέγραφε σε αυτό φαίνεται πως θα επιχειρήσει να αντικρούσει όσα του καταμαρτυρούν μηνυτές και μάρτυρες, με στόχο να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα να παραμείνει εκτός φυλακής. Ο πρώην καλλιτεχνικός του Εθνικού Θεάτρου θα προτάξει στην ανακρίτρια ένα ημερολόγιο στο οποίο κατέγραφε την καθημερινότητα, τις κινήσεις και τις συναναστροφές του.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας, ο σκηνοθέτης βρισκόταν σε διαφορετικά μέρη από εκείνα που τον τοποθετούν τα φερόμενα θύματά του. «Έχει προσωπικό ημερολόγιο χειρόγραφο. Για την μια περίπτωση που λέει ότι βρισκόντουσαν τον Αύγουστο στο σπίτι του στο Μεταξουργείο, στο ημερολόγιο αναφέρει από τις 2-10 Αυγούστου ήταν στην Αίγυπτο, από τις 10-19 στην Επίδαυρο, από τις 19-26 στην Πάτρα και στη συνέχεια στην Κόρινθο» είπε ο κ. Κούγιας.

Αναφερόμενος δε, στην δεύτερη περίπτωση, αυτή του Αυγούστου του 2015, υποστήριξε ότι σύμφωνα με το ημερολόγιό του βρισκόταν ολόκληρο τον Αύγουστο στην Ιθάκη μαζί με την πρώην υπουργό Πολιτισμού Ελένη Κούρκουλα, τον ιδιοκτήτη του Action 24 Διονύσης Παναγιωτάκη και τον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά, τους οποίους θα προτάξει και ως μάρτυρες αύριο πριν την απολογία του...

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved