Πόπη Τσαπανίδου:Έτσι αντέδρασε η άλλη κόρη της όταν έμαθε ότι θα γίνει θεία

Εδώ και μερικές εβδομάδες είναι γνωστό ότι η Πόπη Τσαπανίδου θα γίνει γιαγιά.

Πόπη Τσαπανίδου:Έτσι αντέδρασε η άλλη κόρη της όταν έμαθε ότι θα γίνει θεία

Τα νέα είχε ανακοινώσει η δίδυμη κόρη της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ακολούθησε λίγες μέρες μετά η ανάρτηση της περήφανης δημοσιογράφου στη Φαίη Σκορδά, όπου μίλησε και αποκάλυψε όλα τα συναισθήματά της που θα γίνει για πρώτη φορά γιαγιά.


https://www.instagram.com/p/ckljcmofwju/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Ήμουν στο γραφείο και ήρθε η κόρη μου. Έκατσε απέναντι μου και έπαιζε με το κινητό. Εγώ δεν είχα καταλάβει πως με τραβούσε βίντεο. Και με πήρε η άλλη μου η κόρη και μου έλεγε με χαμόγελο τι κάνεις. Έκανε κλικ μέσα μου αμέσως. Της λέω πες το μου. Μου το λέει και τι κλάμα. Τι απίστευτο.

Στης Μαρίνας την εγκυμοσύνη η χαρά είναι πολλαπλάσια σε σχέση με τη δική μου. Είναι άλλο πράγμα. Άλλο. Μου το έλεγαν και δεν το πίστευα. Περιμένω πως και πως να ακούσω το γιαγιά. Είναι το παιδί του παιδιού μου. Είναι ένας μαγικός κύκλος ζωής που κλείνει και περνάς στον άλλο κύκλο που είναι το γιαγιά" είπε, μεταξύ άλλων, η Πόπη Τσαπανίδου.

Σε βίντεο όμως και με το κινητό της τηλέφωνο κατέγραψε και την αντίδραση της δίδυμης αδερφής της, Ευτυχίας, η εγκυμονούσα Μαρίνα.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved