Γιάννης Αντετοκούνμπο: Συγκίνησε ο «Greek Freak» - «Ξέρω πόσο πονάει όταν χάνεις κάποιον»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο «Greek Freak» εξέφρασε την στήριξη του προς τον Καρλ Άντονι Τάουνς, ο οποίος έχασε τη μητέρα του και ακόμα έξι μέλη της οικογένειας του από κορονοϊό.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Συγκίνησε ο «Greek Freak» - «Ξέρω πόσο πονάει όταν χάνεις κάποιον»

Οι δυο τους συναντήθηκαν στο πλαίσιο της αναμέτρησης των Μιλγουόκι Μπακς με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς, με τον Γιάννη να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να οδηγεί την ομάδα του στη νίκη.

Μετά το παιχνίδι ο Αντετοκούνμπο εξέφρασε την συμπαράσταση του στον Τάουνς, ο οποίος χτυπήθηκε όσο κανένας άλλος από τον κορονοϊό. «Το ΝΒΑ είναι μία αδελφότητα. Βρέθηκα στη θέση του Τάουνς πριν τέσσερα χρόνια, όταν πέθανε ο πατέρας μου. Μιλήσαμε πριν λίγους μήνες, αλλά δεν τον είχα δει για καιρό. Πήγα λοιπόν σε αυτόν και του μίλησα, είπαμε κάποια πράγματα. Του είπα ότι πρέπει να εκπροσωπεί την οικογένειά του με τον καλύτερο τρόπο. Ξέρω πόσο πονάει, ξέρω πώς είναι να χάνεις κάποιον που αγαπάς και μετά να κάνεις την δουλειά σου. Είναι πολύ δύσκολο. Του είπα ότι τον αγαπάω, να μείνει υγιής και θα τον δω σύντομα», ανέφερε ο «Greek Freak», ο οποίος έχασε τον πατέρα του πριν από λίγα χρόνια.

«Ο Θανάσης είναι ο Ντένις Ρόντμαν των φτωχών»

Ο Γιάννης μίλησε και για τον αδερφό του, Θανάση, ο οποίος έκανε ρεκόρ καριέρας στα ριμπάουντ (βλ. 8), λέγοντας ότι: «Δουλεύει σε όλα. Στο τρίποντό του, στο πως...

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved