Ρώτας στο Newsbomb.gr: Μούδιασα, δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ - Συνεργάστηκα δις με τον Λιγνάδη

Ο ηθοποιός Ρένος Ρώτας σχολίασε στο Newsbomb.gr, τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη και το «ντόμινο» καταγγελιών στον χώρο του θεάτρου

Ρώτας στο Newsbomb.gr: Μούδιασα, δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ - Συνεργάστηκα δις με τον Λιγνάδη

Ο απόφοιτος του Εθνικού θεάτρου, Ρένος Ρώτας, ο οποίος τοποθετήθηκε ως προς τη σύλληψη του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, ανέφερε πως είχε συνεργαστεί στο πλευρό του δις.

«Έχω συνεργαστεί δις με τον Λιγνάδη, όταν ήμουν 20 και 25 ετών αντίστοιχα. Δεν γνώριζα τίποτα, δυστυχώς, και λέω δυστυχώς γιατί και να μην είχα το θάρρος τότε να μιλήσω, σίγουρα τώρα θα το είχα βρει και θα είχα υπερασπιστεί αυτούς τους ανθρώπους», υπογράμμισε.

Αναφορικά με το εάν είχε υποπέσει κάτι στην αντίληψή του γενικότερα για τα όσα είδαν το τελευταίο διάστημα το φως της δημοσιότητας, ο κ. Ρώτας σχολίασε πως «Υπήρχαν αναφορές που αφορούσαν καθαρά ''κουτσομπολιά'' για την προσωπική του ζωή, ωστόσο επειδή δεν αφορούσαν μικρά παιδιά ή κάτι το οποίο να ήταν μεμπτό, δεν είχα ασχοληθεί, καθώς δεν θέλω να μπαίνω σε τέτοια πηγαδάκια τα οποία αφορούν ξεκάθαρα την προσωπική ζωή κάποιου».

Μιλώντας στο Newsbomb.gr, για τα συναισθήματα που βίωσε ο ίδιος ακούγοντας όλα αυτά, τόνισε ότι «Όταν άκουσα όλα αυτά που αναφέρθηκαν, μούδιασα. Την περίοδο των παραστάσεων, είχαμε καθημερινή επαφή, κάναμε καλλιτεχνικές και φιλικές συζητήσεις. Στενοχωρήθηκα, αιφνιδιάστηκα δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ όλο αυτό».

«Προσωπικά από τον περίγυρό μου, δεν έχω ακούσει περιστατικά για παρόμοιες συμπεριφορές κατάχρησης εξουσίας. Μάλλον φόραγα παρωπίδες ή δεν ήθελα να πιστέψω κάτι τέτοιο. Καταλαβαίνω τώρα πως αυτό που λέγαμε ότι είναι η προσωπική ζωή του άλλου και δεν μας αφορά, μας αφορούσε σε πολύ μεγάλο βαθμό»...

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved